Naslovnica / Napovedi in obvestila / Veliko poletno znižanje šolskih potrebščin in pisarniškega materiala v Papirnici in kopirnici Petra

Veliko poletno znižanje šolskih potrebščin in pisarniškega materiala v Papirnici in kopirnici Petra

Šolske potrebščine niso ravno poceni, zato je vsak prihranjen evro, ki ostane za dopust in sladoled, več kot dobrodošel. Kar nekaj evrov pri nakupu šolskih potrebščin in pisarniškega materiala pa lahko prihranite, če v prihodnjih dneh obiščete Papirnico in kopirnico Petra na Ljubljanski cesti.

Papirnica in kopirnica Petra obvešča, da so vam šolske potrebščine in pisarniški material v teh dneh na voljo po posebej ugodni, znižani ceni, saj vam pri vsakem nakupu nad dvajset evrov priznajo poseben poletni gotovinski popust.

V papirnici so vam na voljo potrebščine, ki jih potrebuje vsak učenec, dijak ali študent, od zvezkov, najrazličnejših pisal, ravnil, beležk in šolskih torb, da vsega drugega pisarniškega materiala, ki ga potrebuje vsak urad ali pisarna, sploh ne omenjamo.
Velika poletna akcija v Papirnici in kopirnici Petra, ki jo najdete na Ljubljanski cesti 4a, to je tam poleg parkirišča pri Svetilniku, traja do konca meseca julija.
Knjigarna in papirnica Petra je odprta vsak delovnik od 7:30 do 19. ure.
Vabljeni!