Naslovnica / Napovedi in obvestila / Velikonočna akcija na smučišču Velika planina – kupiš 2 vozovnici, dobiš 3

Velikonočna akcija na smučišču Velika planina – kupiš 2 vozovnici, dobiš 3

Naj bo vaš Velikonočni vikend snežno obarvan- ulovite pomladne sončne žarke na Veliki planini in se prepustite užitkom na snegu. Odločili smo se, da v petek, 25.3. in soboto 26.3. razveselimo odrasle smučarje. Vsem smučarjem bomo ob nakupu dveh odraslih smučarskih vozovnic   tretjo podarili.

velika planina smucanje 2

SMUČIŠČE pod dvosedežnico Šimnovec se razprostira na višini med 1412 in 1666 m ter ponuja 3 km smučarskih prog, od katerih večina sodi med srednje zahtevne proge. Obratuje od petka do nedelje, med 9.00 in 16.00 uro. Najmlajši smučarji in smučarji začetniki lahko prve zavoje vadijo na OTROŠKEM SMUČIŠČU JURČEK. Vlečnica Jurček se nahaja tik ob vznožju dvosedežnice Šimnovec, dolžina proge pa je 300m. Proga je varna in primerno urejena. Družinam ponujamo ugodne družinske smučarske vozovnice, kjer družina (z do štirimi otroci) smuča že za 30€. Smučišče Velika planina velja za priljubljeno družinsko smučišče v bližini Ljubljane in Kranja.

velika planina krpljanje

Pri zgornji postaji nihalke si lahko izposodite KRPLJE in pohodniške palice in se odpravite na potep po neurejenih poteh in raziskujete planino. KRPLJANJE je šport, vse bolj poznan in priljubljen, zanj pa ne potrebujete veliko kondicije, ampak le dobro voljo.

velika planina sankanje 1

Za vse avantur in adrenalina željne pripravljamo NOČNO SANKANJE! Osvetljena in urejena proga se nahaja ob dvosedežnici Šimnovec in je dolga 2,4 km. Možna je tudi izposoja sani. Nočno sankanje bo potekalo od petka do nedelje, od 17.00-20.00. Zadnja nihalka vas v dolino odpelje ob 21.00 uri. Zaradi omejenega števila sankačev so potrebne predhodne rezervacije na telefonsko številko 031-680-862.

velika planina sankanje nocno

V neposredni bližini smučišča se lahko okrepčate na ZELENEM ROBU in v okrepčevalnici SKODLI. Na Zelenem robu si lahko privoščite odlične jedi na žlico, pečenice in najboljše skutine štruklje. Za vas postavimo tudi ležalnike, da se ob pogledu na sosednje vrhove naužijete toplih pomladnih sončnih žarkov.

V okrepčevalnici Skodli pa poskrbimo, da med športom ne boste žejni, strežemo pa tudi pice.

Vse ljubitelje naravnega žganja in domačih aromatičnih likerjev pa vabimo v Žganjeteko pod Veliko planino, kjer v sklopu Gostilne Pod žičnico lahko poizkusite domača, ročno pridelana žganja, ki vam pričarajo nepozabne trenutke.

Vse naše okrepčevalnice bo v teh dneh obiskal tudi velikonočni zajček in pustil pirhe…

Doživite torej pomladno smuko na Veliki planini in izkoristite velikonočno akcijo, kjer kupite 2 odrasli smučarski vozovnici, tretjo pa vam podarimo! Novo vozovnico dobite po smučanju, na blagajni spodnje postaje nihalke, ob dokazilu računa iz katerega je razviden nakup dveh odraslih smučarskih vozovnic.

Več informacij in živo kamero si lahko ogledate na www.velikaplanina.si.

Preživite Veliko noč na Veliki planini!PROMO