Naslovnica / NOVICE / Veselo rajanje na Qlarinem rojstnodnevnem žuru

Veselo rajanje na Qlarinem rojstnodnevnem žuru

Dopoldne je bilo v osrednjem kamniškem nakupovalnem središču Qlandia nadvse živahno, saj so se obiskovalci, predvsem radoživi otroci, skupaj s Qlaro lahko zavrteli ob plesu z junaki Madagaskarja ter se posladkali s torto velikanko.

Qlara, velika simpatična papiga in maskota Qlandie, te dni praznuje svoj 3. rojstni dan in ker se za rojstni dan spodobi imeti velik žur, ga je Qlara za vse obiskovalce kamniške Qlandie pripravila danes dopoldan, ko se je v osrednjem kamniškem nakupovalnem središču pelo in plesalo, da je bilo veselje.

Najmlajši obiskovalci kamniške Qlandie so se še posebej razveselili junakov Madagaskarja, ki se pripravljajo na skorajšnjo premiero slovenske različice muzikala Madagaskar, danes pa so, v čast Qlarinega 3. rojstnega dne, pripravili prav luštno zabavo, ki je prijetno poestrila običajni ritem sobotnih nakupov.

Otroci, ki so precej manj sramežljivi, kot odrasli, so se skupaj s plesalkami naučili nekaj novih plesnih korakov, podeljenih je bilo cel kup nagrad, med katerimi je bila še posebej privlačna Qlandijina darilna kartica, nagrade pa so prejeli vsi, ki so znali odgovoriti na nekaj, ne preveč težkih vprašanj.

Za še boljše razpoloženje sta s svojimi pevskimi nastopi poskrbeli tudi pevki Eva Černe in Anja Vodošek, nato pa so se lahko vsi skupaj, potem ko so Qlari zapeli vse najboljše, posladkali še z veliko in zelo okusno torto, ki jo je Qlari pomagal razrezati kar vodja trgovskega centra Qlandia Kamnik Jernej Vobmergar.

Luštno je bilo in dogodek je marsikateremu obiskovalcu, ki se je v Qlandiji mudil po nakupih, ob pogledu na rajajoče otroke in živopisne junake iz risank, na usta izvabil prav prisrčen nasmeh ter prijetno popestril sicer nekoliko sivo sobotno dopoldne.

Foto utrinki s Qlarine zabave