Naslovnica / Črna kronika / Vinjen kolesar se je »zlil« s križiščem

Vinjen kolesar se je »zlil« s križiščem

Kamniške urgentne službe so bile včeraj zvečer okoli 22:45 obveščene, da njihovo pomoč potrebuje poškodovan in vinjen kolesar, ki leži na križišču Steletove in Kovinarske ulice v Kamniku.

Na pomoč poškodovanemu, obenem pa ne le vinjenemu, ampak tudi precej krepkemu kolesarju, katerega pobiranje je zahtevalo več močnih mož, so priskočili reševalci NMP Kamnik in gasilci PGD Kamnik, ki so reševalcem pomagali pri prenosu poškodovanega kolesarja.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana, zaradi vinjenosti kolesarja, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,99 mg/l, včeraj še ni bilo mogoče ugotoviti, če je kolesar morda padel zaradi udeležbe še kakšnega drugega vozila, ali pa je bil v dogodku udeležen sam.

K sreči se je kolesar v nezgodi utrpel zgolj lahke telesne poškodbe, za katere upamo, da se čim prej zacelijo, bodo pa policisti danes vseeno nadaljevali z zbiranjem obvestil, da ugotovijo vse okoliščine nesreče.

Če bo kolesar, ki se je sinoči “zlil” s cestiščem, morda ostal brez kolesarskega izpita, pa iz uradnih poročil ni moč ugotoviti.

X