Naslovnica / Črna kronika / Vlom v aparat s pijačo in prigrizki na Svetem Primožu

Vlom v aparat s pijačo in prigrizki na Svetem Primožu

V nočnem času je vandalsko razpoloženi obiskovalec Svetega Primoža, v vetrolovu mežnarije, vlomil v avtomat za osvežilne napitke.

Nočni pohod k Svetemu Primožu nad Kamnikom je očitno hudo užejal in zlakotnil tatinsko in razbijaško razpoloženega pohodnika, ki je ponoči v vetrolovu mežnarije na silo vlomil v hladilni aparat z osvežilnimi napitki in prigrizki. Njegov plenilski izplen sicer ni bil kdo ve kako velik, je pa z dejanjem neumornemu oskrbniku Petru povzročil kar nekaj škode in predvsem sitnosti, obiskovalce, ki Svetega Primoža obiskujejo v času, ko okrepčevalnica ne obratuje, pa za nekaj časa prikrajšal za možnost osvežitve.

Vse kaže, da je bil tatinsko razpoloženi obiskovalec precej pri kraju z močmi, saj si je postregel predvsem z energijskimi napitki in čokoladami, kar nas lahko navdaja z upanjem, da bo nočno vlomilsko barabo, če je že ne izsledijo policisti, za nekaj časa zaprla vsaj čokolada.

 

Oskrbnik okrepčevalnice Peter Uršič, ki se je s tovrstnimi škododelnimi dejanji, od rednih kraj toaletnega papirja, do vlomov, v preteklosti srečal že kar nekajkrat, nam je v telefonskem pogovoru dejal, da mu vse skupaj ne bo vzelo veselja in se bo še naprej po svojih najboljših močeh trudil, da bodo obiskovalci Svetega Primoža v dolino odhajali zadovoljni ter izrazil upanje, da mu bo uspelo poškodovani aparat čim prej popraviti.