Naslovnica / Črna kronika / Vlomilci so lastnike hiše v centru Kamnika oškodovali za kakih 60.000 evrov

Vlomilci so lastnike hiše v centru Kamnika oškodovali za kakih 60.000 evrov

Medtem ko so bili lastniki stanovanjske hiše v centru Kamnika na dopustu, so jim vlomilci iz hiše odnesli in odpeljali za kakih 60.000 evrov plena, saj so med drugim odpeljali tudi avto in motorno kolo, večjo količino denarja ter tudi več elektronskih naprav.

Običajno je človek po dopustu še nekaj časa vesel in dobre volje, ampak to najbrž ne bo veljalo za lastnike stanovanjske hiše v centru Kamnika, ki so ob prihodu z dopusta ugotovili, da so jim vlomilski nepridipravi dodobra izropali hišo ter odnesli in odpeljali vse kar je bilo vrednega.

Vlomilci, ki so izkoristili odsotnost lastnikov, so namreč iz njihove stanovanjske hiše namreč odpeljali osebno vozilo znamke Peugeot 5008, motorno kolo Piaggo Beverly, večjo količino denarja in več elektronskih naprav.

Z enim izmed večjih vlomov na Kamniškem so bili lastniki hiše oškodovani za okrog 60.000 evrov, postopek pa so prevzeli policisti sektorja kriminalistične policije Ljubljana, nadejamo pa se, da bodo zlikovce, ki so lastnikom ukradenih predmetov pokvarili vrnitev z dopusta, čim prej odkrili.