Naslovnica / Črna kronika / Vlomilski »parkeljni« župnika na Vranji peči zaprli v kopalnico
Simbolična fotografija

Vlomilski »parkeljni« župnika na Vranji peči zaprli v kopalnico

Tolovaji se ne zmenijo za predpraznični čas in si veseli december predstavljajo čisto po svoje, saj kradejo in vlamljajo kot srake. V minulem tednu je bilo namreč vlomljeno v stanovanje na območju Kamnika, vlomljeno je bilo tudi v stanovanjsko hišo na Selih, še posebej predrzni pa so bili vlomilci, ki so sinoči vlomili v župnišče na Vranji peči.

Kronika policijske postaje Kamnik (od 30. 11. do 6. 12. 2015)

Vlom v stanovanje
30.11.2015 – Policisti policijski postaji Kamnik so bili poslani na vlom v stanovanje na območju Kamnika. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je zaenkrat še neznani storilec v dopoldanskem času z lomljenjem cilindričnega vložka ključavnice vhodnih vrat prišel v notranjost stanovanja iz katerega je odtujil zlatnino. Nastala je materialna škoda za okoli 800 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Zloraba bančne kartice
01.12.2015 – Na policijsko postajo se je zglasil občan in prijavil zlorabo bančne kartice. Policist je v razgovoru ugotovil,  da je neznani storilec pridobil prepoznavo bančne kartice ABANKE VIPA d.d. na oškodovančevo ime, preko plačila na celotnem medmrežju in takšno kartico uporabil in si pridobil protipravno premoženjsko korist v višini 280 EUR za plačilo Poker Stars. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

V knjižnici ostala brez denarnice
02.12.2015 – Na policijski postaji Kamnik se je zglasila oškodovanka in prijavila tatvino denarnice v knjižnici Kamnik. Policist je ugotovil, da je neznanec tega dne med 9 in 15 uro iz čitalnice knjižnice Kamnik iz ženske torbice odtujil denarnico z dokumenti, 30 EUR in več kartic ugodnosti. S tem dejanjem je oškodovana za okoli 200 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo

Vlom v hišo na Selih
03.12.2015 – Policisti PP Kamnik so bili poslani na vlom v stanovanjsko hišo na območje Sel pri Kamniku. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec na vzvod skozi pomična vrata terase vlomil v stanovanjsko hišo, nato pa iz notranjosti odtujil motorno žago Husqvarna in zlatnino. Nastala je materialna škoda za okoli 200 EUR Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

V OŠ Šmartno ostal brez jakne
03.12.2015  – Na policijski postaji Kamnik se je zglasil oškodovanec in prijavil tatvino jakne in avtomobilskega ključa. Policisti so ugotovili, da je neznanec v času med rekreacijo iz garderobnega prostora v OŠ Šmartno v Tuhinju odtujil športno jakno v kateri je imel oškodovanec tudi zagonski ključ vozila. Nastala materialna škoda 140 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča pri Pšajnovici
04.12.2015 – Patrulja policijske postaje Kamnik je na relaciji Zlato polje-Pšajnovica,cca 200 metrov pred naseljem Pšajnovica obravnavala prometno nesrečo, kjer je voznik zapeljal levo izven vozišča na travnik, s kraja pa je bil odpeljan s strani prijateljev. Nastala je materialna škoda za okoli  500 EUR. Sledi zbiranje obvestil in plačilni nalog po ZPRCP.

Udaril ga je na parkirišču
05.12.2015 – Patrulja policijske postaje Kamnik je bila poslana na Groharjevo ulico, odkoder je klical občan ter prijavil,da ga je znana oseba udarila v obraz.  Na kraju ugotovljeno, da je kršitelj na parkirišču med stanovanjskimi bloki z roko v predel obraza udaril oškodovanca in ga pri tem telesno poškodoval. Oškodovanec je sam iskal zdravniško pomoč v zdravstvenem domu Kamnik. Sledi zbiranje obvestil in glede na kvalifikacijo poškodbe sledi ustrezen ukrep.

Prometna nesreča v Tunjicah
06.12.2015 – Patrulja policijske postaje Kamnik je bila poslana v Tunjice, kjer je prišlo do prometne nesreče. Na kraju ugotovljeno, da je voznik izstopil iz vozila in ni storil vse potrebno, da se njegovo vozilo ne bi moglo samo premakniti, nakar se je vozilo vzvratno odpeljalo in se zaletelo v steno stanovanjske hiše v Tunjicah. Pri tem je nastala materialna škoda za okoli 7000 EUR.  Sledi plačilni nalog po ZPRCP.

Vlom v župnišče na Vranji peči
Policisti PP Kamnik so bili poslani v župnišče na Vranji peči. Na kraju so ugotovili, da so neznanci preko noči vlomili v župnišče, vstopili v prostor kjer  je spal župnik, pregledali prostore, župnika pa zaprli v kopalnico. Iz pisarne so odtujili 100 € ter s kraja  odšli neznano kam. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve