Naslovnica / POUDARJENO / Voščilo in zahvala: Srečno in prijazno leto 2021

Voščilo in zahvala: Srečno in prijazno leto 2021

Iztekajoče se leto 2020 je bilo zagotovo drugačno od prejšnjih let, vendar kljub temu ni bilo tako slabo, kot se morda zdi na prvi pogled, saj nam je, če že nič drugega, prineslo tudi nekaj novih, bržkone še kako dragocenih izkušenj, ki nam utegnejo priti prav že v novem letu 2021.

Že res, da smo bili v tem letu za marsikaj prikrajšani, predvsem za najrazličnejša druženja, ampak obenem smo lahko, če smo le hoteli, prišli tudi do dragocenega spoznanja, da veliko stvari, ki jih premoremo, pa ne le v materialnem smislu, ni samoumevnih, četudi jih, vsaj nekoliko nehvaležno, za takšne imamo, žal pa jih običajno, podobnno kot zdravje, opazimo in začnemo ceniti šele, ko jih izgubimo.

Zato smo minulemu letu, še posebej, če v novo leto (pod streho in na toplem) vstopamo živi, zdravi, siti in v družbi svojih najbližjih, lahko hvaležni za vse, kar nam je prineslo.

Če uspemo s spoznanjem hvaležnosti vstopiti tudi v novo leto 2021, pa bo le-to zagotovo lepše, prijaznejše, bolj veselo in tudi zares srečno.

Ob veselju prihajajočega novega leta, pa na minulo leto 2020 z veliko hvaležnostjo gledamo tudi soustvarjalci portala Kamnik.info. Minulo leto je bilo namreč tudi za nas marsičem drugačno, glede na obiskanost in branost našega portala, pa tudi rekordno.

Zato se ob tej priložnosti iskrenno zahvaljujemo vsem, več kot 810.000 različnim bralkam in bralcem, ki ste v letošnjem letu skoraj 4-milijonkrat obiskali naš portal ter skupaj, več kot 6.650.000 krat, prebirali ter se odzivali na najrazličnejše novice, novičke in obvestila, ki smo jih uspeli objaviti. Še posebej lepa hvala pa vsem tistim, več kot 300.000 zvestim bralkam in bralcem, ki naš portal obiskujete redno, ter seveda vsem tistim, ki na različne načine pomagate pri delovanju našega medija.

Poskušali se bomo potruditi, da vas bomo s čim bolj raznolikimi vsebinami in uporabnimi informacijami razveseljevali ter seznanjali tudi v prihodnjem, upamo, da čim bolj normalnem letu 2021.

Še enkrat hvala za vse, v novem letu pa vam iskreno in hvaležno želimo predvsem trdnega zdravja, vsaj ščepca sreče in dobrih ter pristnih medsebojnih stikov.

Srečno, veselo in zdravo 2021!

Iztok Čebašek, urednik