Naslovnica / Črna kronika / Voznik Audija zbil 12-letnega kolesarja in pobegnil

Voznik Audija zbil 12-letnega kolesarja in pobegnil

Voznik črnega oz. temnejšega Audija, ki je v Volčjem Potoku zbil 12-letnega kolesarja, je po trku odpeljal naprej, ne da bi povoženemu otroku nudil pomoč.

Nekaj pred 19. uro je v Volčjem Potoku prišlo do prometne nesreče, v kateri je voznik črnega oz. temnejšega osebnega vozila, predvidoma znamke Audi, zbil 12-letnega kolesarja ter odpeljal naprej, ne da bi povoženemu otroku nudil pomoč.

Na prizorišču nesreče so, razen policistov, posredovali gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali prizorišče nesreče ter reševalci Nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Kamnik, ki so poškodovanega mladoletnega kolesarja oskrbeli in odpeljali na nadaljnje zdravljenje.

 

O podrobnostih nesreče bo več znanega kasneje, ko bodo policisti zaključili z zbiranjem informacij ter ogledom kraja, vse voznike pa opozarjamo, naj skozi Volčji Potok, kjer je promet zaradi zbiranja dokaznega gradiva in policijske preiskave oviran, vozijo počasi in zelo previdno, policisti pa pobeglega voznika iščejo tudi s pomočjo policijskega helikopterja.

Gre za vozilo znamke Audi A6, grafitno sive barve, karavan izvedbe, modelno leto izvedbe med 1999 do 2004, ki mu manjka stransko ogledalo, saj je le-tega izgubil ob trku z mladoletnim kolesarjem.

Vse, ki bi imeli koristne informacije o nesreči ali neznanem vozniku oziroma vozilu, naprošamo da to sporočijo na številko 113 ali na Postajo prometne policije Ljubljana na številko 01/583-88-20 ali pa pokličejo na anonimni telefon 080 1200.