Naslovnica / Črna kronika / Voznik BMW-ja je povzročil nesrečo, nato pa peš pobegnil

Voznik BMW-ja je povzročil nesrečo, nato pa peš pobegnil

Včeraj zvečer je voznik BMW-ja v Mekinjah povzročil prometno nesrečo, nato pa s kraja dogodka pobegnil peš. Po navedbah očividcev naj bi bil močno opit.

Kamniški policisti so bili včeraj zvečer, nekaj po 20. uri obveščeni, da je na ovinku pri samostanu v Mekinjah prišlo do prometne nesreče z udeležbo dveh vozi.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je nesrečo je povzročil voznik osebnega vozila, ki je z neprilagojeno hitrostjo  peljal iz smeri Godiča proti Kamniku in v ovinku zapeljal na nasprotni vozni pas, kjer je trčil v pravilno vozečega voznika, ki je v tistem trenutku pripeljal iz nasprotne smeri.

V nesreči je bil voznik vozila v katerega je trčil povzročitelj lažje poškodovan, povzročitelj nesreče pa je takoj po nesreči s kraja peš pobegnil, ne da bi poškodovanemu nudil pomoč ali svoje podatke.

Policisti so opravili ogled kraja dogodka in nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi suma storitve kaznivega dejanja zapustitve poškodovanca v prometni nesreči brez pomoči.

Po navedbah očividcev se je vse skupaj, glede na okoliščine, končalo razmeroma srečno, po njihovih besedah pa naj bi bil povzročitelj nesreče močno opit.