Naslovnica / Črna kronika / Voznikovo življenje je ogroženo

Voznikovo življenje je ogroženo

Življenje voznika osebnega vozila, ki je včeraj na kamniški obvoznici čelno trčil v tovornjak, je ogroženo.

Včeraj popoldne, nekaj pred 15. uro je na kamniški obvoznici, nedaleč od krožišča Perovo, prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznika osebnega in tovornega vozila.

Po podatkih Policijske uprave je do prometne nesreče prišlo, ker je voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Šmarce, zapeljal na nasprotno stran ceste in čelno trčil v tovorno vozilo, ki ga je voznik pravilno pripeljal nasproti.

Voznik osebnega vozila je po trčenju ostal ukleščen v vozilu, iz katerega so ga s tehničnim posegom rešili gasilci PGD Kamnik, nakar ga je reševalna ekipa NMP Kamnik oskrbela in z reševalnim vozilom prepeljala v UKC Ljubljana.

Po navedbah Policijske uprave Ljubljana je voznik osebnega vozila v nesreči utrpel hujše telesne poškodbe, zaradi katerih je ogroženo tudi njegovo življenje, policisti pa še naprej nadaljujejo z zbiranjem obvestil o okoliščinah nesreče, na podlagi katerih bodo izvedli ustrezne ukrepe.

Zaradi prometne nesreče in odstranjevanja njenih posledic je na širšem območju Kamnika, predvsem na vpadnicah in izstopih iz mesta, prišlo do večjih zastojev.