Naslovnica / NOVICE / Vozovnice za nihalko na Veliko planino v predprodaji le 10€

Vozovnice za nihalko na Veliko planino v predprodaji le 10€

Bliža se poletje, čas, ko Velika planina zaživi. Pastirske koče naselijo pastirji, po prostranih pašnikih pa odmeva žvenket kravjih zvoncev.

V družbi Velika planina d.o.o. smo se odločili, da vsem obiskovalcem Velike planine ponudimo možnost nakupa povratnih vozovnic po ugodnejši ceni. Redna cena povratne odrasle vozovnice je 17€, v predprodaji pa boste za povratno vozovnico, ki vključuje tako nihalko kot sedežnico, odšteli le 10€!

Velika planina zaživi v mesecu juniju, ko pastirske koče naselijo pastirji, po prostranih pašnikih pa odmeva žvenket kravjih zvoncev. Pastirsko naselje velja za enega redkih ohranjenih naselij te velikosti v Evropi, privablja pa številne obiskovalce vse dni v letu.

Tokrat vam nudimo enkratno priložnosti, da se izognete čakanju na blagajni nihalke in si zagotovite ugodnejše vozovnice, ki veljajo 6 mesecev od izdaje! Za odraslo povratno vozovnico, katere redna cena je 17€, boste ob naročilu minimalno 5 vozovnic do 31.5.2019, odšteli le 10€! Vozovnica vključuje tako povratno vožnjo z nihalko in sedežnico, koristite pa jo lahko kadarkoli v šestih mesecih od izdaje!

Naročila vozovnic

Naročila sprejemamo od 23.5.2019 do 31.5.2019 na info@velikaplanina.si.

Ob naročilu vozovnic dopišite ime, priimek ter naslov. Vozovnice vam bomo po prejetem plačilu poslali po pošti na vaš naslov in bodo veljavne 6 mesecev od datuma nakupa.

Velika planina d.o.o.