Naslovnica / NOVICE / Vrtec Sonček v Šmarci je bogatejši za prenovljeno igrišče in nova igrala

Vrtec Sonček v Šmarci je bogatejši za prenovljeno igrišče in nova igrala

Včeraj je bil za enoto Sonček Vrtca Antona Medveda Kamnik prav poseben dan, saj smo v uporabo predali prenovljeno igrišče in nova igrala. Zbranim se je ob tej priložnosti pridružil tudi župan Matej Slapar skupaj z ravnateljico Vrtca Antona Medveda Kamnik mag. Liano Cerar in predsednikom Krajevne skupnosti Šmarca Matjažem Šporarjem in predsednikom Sveta zavoda Urošem Zupanom.

Igrišče enote Sonček navdušuje s polepšano zunanjo podobo, ki otroke popelje v čarobni palčkov svet. Prenovljeno igrišče omogoča gibalno učenje in je velika pridobitev tako za enoto Sonček kot za celoten Vrtec Antona Medveda Kamnik.

Strošek nakupa kombiniranega igrala za enoto Sonček, Vrtec Antona Medveda Kamnik, je znašal približno 9.300 evrov. Del stroška igrala je krila Občina, del stroška je bil krit iz namenskih donacij in sklada vrtca.

 

Zbrane sta ob tej priložnosti pozdravila ravnateljica Vrtca Antona Medveda Kamnik mag. Liana Cerar in župan Matej Slapar. Slednji je otrokom zaželel, da bi se zabavali na novih igralih, še posebej pa ob takšnih lepih dnevih, kot je bil včerajšnji-prvi spomladanski dan. Ob tej priložnosti se je zahvalil ravnateljici in zaposlenim v vrtcu, ki so omogočili, da je podoba otroškega igrišča takšna, kot je. Zahvalo za dobro sodelovanje je namenil tudi krajevni skupnosti in misli sklenil z željo, da bi nova igrala otrokom čim dlje služila.

 

Otroci enote Sonček, z oddelkov Ježki, Sončki, Zvezdice, pa so z ritmično-gibalno pesmijo pospremili njihovo novo pridobitev.

Besedilo in fotografije: Občina Kamnik

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve