Naslovnica / NOVICE / Z A H V A L A

Z A H V A L A

Nad teboj se je znesla krutost, ki je ne moremo ubesediti. Nerazumnost podivjanega človeškega uma nam je vzela tebe, ustvarila praznino, izbrisala nasmeh in z grenkobo zaznamovala vsa naša življenja. Trpeči in obnemeli se nikakor ne moremo sprijazniti s tako silovito izgubo. Bila si nam vedrina, očarljiv pogled in topla roka. Bila si najboljša mati, hči, sestra in sopotnica. Bila si moja in naša ljubezen, ki bo zate večno tlela v naših srcih.

Tvoja preuranjena smrt, ki je tvoji najbližji nikoli ne bomo sprejeli, je v teh žalostnih trenutkih pokazala tudi na to, kar si vsakodnevno poosebljala: na dobroto, srčnost in skrb. Bila je del tebe in vsem prepoznana tvoja vrednota.
Za vse dobre misli, ki jih v teh težkih časih še kako potrebujemo, za vsako izrečeno sožalje in iskreno podporo se z globokim spoštovanjem in iskreno hvaležnostjo ob neminljivi izgubi nam najdražje Marine Ilikić (roj. Mamić) zahvaljujemo vsem, še prav posebej sosedom, prijateljem, znancem, nekdanjim sošolcem, zaposlenim v Osnovni šoli Toma Brejca in vrtcu Sneguljčica, Osnovni šoli Rodica, kolegom in sodelavcem iz podjetij BS center d.o.o. in trgovine Mana, zdravnici dr. Nadji Križnič Pfajfar ter medicinski sestri Ani Lamovšek iz ZD Kamnik.
Globoko hvaležnost čutimo in iskreno zahvalo vam izrekamo hčeri Anja in Dunja, mami Mila, oče Vinko, sestra Renata, svak Dragan, nečak Jakov, babi Koviljka, strici, tete in ostalo sorodstvo.