Naslovnica / NOVICE / Z AMD Kamnik po cenejšo vinjeto in na ogled praznične Ljubljane
Praznična Ljubljana. Vir fotografije: www.ljubljana.si, Foto: Doris Kodrić

Z AMD Kamnik po cenejšo vinjeto in na ogled praznične Ljubljane

Avto moto društvo Kamnik vse svoje člane jutri, v sredo 21. decembra 2016, vabi na obisk in ogled praznične Ljubljane, med katerim boste imeli, kot člani AMZS, priložnost kupiti tudi cenejšo vinjeto.

amd-kamnik-cestitka-1Na strokovni obisk Ljubljane, na katerem bo združeno prijetno s koristnim, se bodo člani AMD Kamnik ob 16. uri podali z vlakom, se med 17. in 20. uro sprehodili po praznično okrašeni in razpoloženi Ljubljani ter obiskali nekaj prireditev, ki so jih v Ljubljani pripravili v sklopu veselega decembra.

Kot nam je povedal Jelenko Milić, sekretar AMD Kamnik, je namen organiziranega obiska vzpodbuditi vse člane AMZS-AMD Kamnik, seveda pa tudi druge voznike, da pri obisku prednovoletnih prireditev, na katerem se še kako prileže tudi kak kozarec po cimetu in klinčkih dišečega kuhanega vina, uporabljajo sredstva javnega prevoza, svoje avtomobile pa, v dobrobit večje sproščenosti in boljše prometne varnosti, pustijo kar doma.

Med strokovno-zabavno ekskurzijo bodo imeli člani AMZS-AMD Kamnik tudi priložnost nakupa cenejše avtocestne vinjete, kar je zgolj ena izmed številnih ugodnosti, ki jo ponuja članstvo v največji slovenski organizaciji voznic in voznikov.

Kot že rečeno, se bodo člani AMD Kamnik v Ljubljano z vlakom podali ob 16. uri, predviden odhod iz Ljubljane, prav tako z vlakom, pa je ob 20. uri.

V kolikor bi se še kdo od članov AMZS-AMD Kamnik želel pridružiti veseli druščini, ki zaenkrat šteje okrog 20 prijavljenih članov, naj le-to sporoči sekretarju AMD Kamnik Jelenku Miliču, in sicer na telefon 041 471 690, ki jim bo lahko ponudil in podal vse potrebne informacije v zvezi z izletom.

Vljudno vabljeni, da se jim pridružite tudi sami.