Naslovnica / NOVICE / Začel je voziti Šarec-Bus

Začel je voziti Šarec-Bus

Kamniški župan in kandidat za predsednika države je včeraj dopoldne na Duplici z avtobusom krenil na predvolilno turnejo po Sloveniji.

Z avtobusom, ki je prelepljen z njegovo podobo, namerava skupaj s svojimi podporniki širom in počez prekrižariti državo, saj naj bi predvidoma obiskal vsaj 51 slovenskih mest in krajev, ki premorejo več kot 3000 prebivalcev, bržkone pa se bo mimogrede ob poti ustavil tudi v kakem manjšem kraju.

Ker si Marjan Šarec ne more privoščiti drage volilne kampanje, naj bi promocijski avtobus nadomestil jumbo plakate, obenem pa predsedniški kandidat prisega na neposreden stik z volilci.

Včeraj se je Šarec, ki ga je na Duplici kljub dežju pričakalo in pozdravilo za slab avtobus podpornikov in predstavnikov medijev, iz Kamnika zapeljal  v sosednje Domžale, danes pa ga bo pot vodila na Štajersko.

Kamniškemu županu in predsedniškemu kandidatu se na predvolilnem romanju po Sloveniji lahko tudi pridružite, kar utegne biti tudi precej zabavno, še posebej, če prej preberete, ali s seboj na pot vzamete kako ‘očarljivo’ knjigo Arta Paasolline.