Naslovnica / NOVICE / Začel se je 15. plavalni miting Veronika

Začel se je 15. plavalni miting Veronika

Zgodaj dopoldne so se na kamniškem bazenu v vodo pognali prvi plavalci in plavalke, ki se udeležujejo letošnjega tradicionalnega, že 15. plavalnega mitinga Veronika.

pkk miting 2016 55

Celodnevna športna prireditev v organizaciji Plavalnega kluba Kamnik se je začela s kratkim otvoritvenem ceremonialu na katerem sta zbrane tekmovalce, trenerje in navijače pozdravila, v imenu organizatorjev turnirja, predsednik Plavalnega kluba Kamnik Sandi Uršič ter župan Občine Kamnik Marjan Šarec, ki sta vsem tekmovalcem zaželela lep in uspešen tekmovalen dan, odprtje mitinga pa so z nastopom popestrili še godbeniki Godbe Stranje.

pkk miting 2016 13

Plavalni miting, ki se ga udeležuje skoraj 450 tekmovalk in tekmovalcev, bo potekal domala cel dan, vsi tisti, ki ste se kanili danes tudi sami namočiti v bazenu, pa se nikar preveč ne razburjajte, ker so mestni bazen danes zasedli tekmovalci, ampak se raje pridružite številnim navijačem na tribunah, svojo srečo pa lahko preizkusite tudi na priložnostnem srečelovu ter se pozabavate ob številnih spremljevalnih dejavnostih.