Naslovnica / NOVICE / Začel se je vikend dobrodelnih pohodov k Svetemu Primožu

Začel se je vikend dobrodelnih pohodov k Svetemu Primožu

Prvi pomladni dan in lepo vreme sta kot nalašč za sprehod v naravo, vaša rekreacija, pa ima ta vikend lahko tudi dobrodelen pridih, kajti vaš Svetega Primoža nad Kamnikom, bo pripomogel k zbiranju sredstev.

vikend-dobrodelnih-pohodov1V sklopu prireditev Dobrodelna pomlad, Študentski klub Kamnik, v sponzorskem sodelovanju s podjetjem Calcit, tudi letos organizira Vikend dobrodelnih pohodov na sv. Primoža, ki je že v lanskem letu naletel na izjemen odziv.

Calcit, zlati pokrovitelj projekta bo namreč za vsakega obiskovalca, ki bo med 20. in 22. marcem obiskal Svetega Primoža ter se ob vzponu na priljubljeno kamniško izletniško-rekreativno točko podpisal v dobrodelno knjigo, namenil pol evra za kamniško družino, ki se je znašla v stiski.

Razen s pohodom na Svetega Primoža, pa lahko pomagate tudi s hrano, ki jo ŠKK zbira za mamo in tri otroke, ki so se, da bi ubežali pred nasiljem in alkoholizmom v družini, pred dobrim letom zatekli v zavetje varne hiše.

Stiska družine je res velika, tako da vas kamniški študentje vabijo, da po svojih močeh prispevate hrano z daljšim rokom trajanja. Zbirne škatle boste našli v Matični knjižnici Kamnik, Slaščičarni in kavarni Srček, v baru Montona in M2000.

vikend-dobrodelnih-pohodov