Naslovnica / NOVICE / Začela se je nova koncertno-kurilna sezona v Kotlovnici

Začela se je nova koncertno-kurilna sezona v Kotlovnici

Z nastopoma skupin Deck Janiels in Zmelkoow se je sinoči v MC Kotlovnica začela nova kurilna oz. koncertna sezona v kateri se bo zvrstila vrsta zabavnih, glasbeno obarvanih petkov.

Za uvodno ogrevanje razprodane Kotlovnice, v katero bi se sicer morda lahko stisnilo še par obiskovalcev, so poskrbeli Deck Janiels, domala domača hard rock zasedba, ki se je vrnila pred steber kotlovniškega odra in uspešno razgrela pretežno mlado kamniško občinstvo.

kotlovnica zmelkoow 2

 

Le-to očitno sicer še vedno rado prisluhne tudi nekoliko bolj ostrim rockerskim ritmom, vendar je pretežen del, vseeno nekoliko bolj tankoušesno naravnanega občinstva, njihovemu »razgrajanju« prisluhnil nekoliko bolj od daleč ter se pred oder zgnetel šele potem, ko so kotlovniški oder zavzeli Zmelkoow.

kotlovnica zmelkoow 9

 

Primorski pop/rockerski komedijanti tudi tokrat niso razočarali in so s svojimi, v dobršni meri domala že ponarodelimi komadi, v temperaturo kamniškega mladinskega žurerskega kotla dvignili domala do vrelišča in upravičili vsak cent nekaj evrske vstopnine.

kotlovnica zmelkoow 22

 

Dober žur, razprodana Kotlovnica, predvsem pa dobro vzdušje, so dober obet nove koncertne sezone v Kotlovnici, ki se bo nadaljevala že prihodnji petek, 16.10.2015, z nastopoma skupin Ewok in New Wave Syria.