Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Z Utripom mladosti se je začela poletna kopalna sezona v Termah Snovik

Z Utripom mladosti se je začela poletna kopalna sezona v Termah Snovik

V soboto, 18. 6. 2016, so v Termah Snovik ponovno odprli zunanji bazen. Le-ta privabi letno veliko število kopalcev in ljubiteljev term, zato so se v Termah Snovik odločili odprtje bazena začiniti s prav posebnim dogodkom Utripom mladosti.

Ta je popestril kopanje tako najmlajšim, mladim in tistim, ki so mladi po srcu. Prireditev je potekala ob zunanjem bazenu, tako da so bili vsi kopalci lahko vključeni v raznorazne zanimive aktivnosti. Za popestritev dogodka je poskrbel plesni klub ŠINŠIN, ki je pripravil tudi za zanimivo plesno animacijo. Kopalci so lahko uživali ob štafetnih igrah oziroma bazenijadi, najmlajši so ustvarjali na temo poletja in bazena ter pobarvali prav posebno pobarvanko “gremo na bazen,” starejši so se lahko preizkusili v hoji po vrvi oziroma “slack line-u,” najmlajši so se preizkusili na hoji po vodi.

utrip mladosti snovik 1

Tudi za glasbo so poskrbeli, skozi celotno dogajanje je DJ Frenky skrbel za glasbene želje in dobro vzdušje. Kopalce pa je zabaval tudi čarobni Palček Snoviček, ki se je zabaval z najmlajšimi in poskrbel za odlično vzdušje. Dogodek je povezovala Nina Igrutinovič.

utrip mladosti snovik 3

Hkrati vas vabimo tudi na prihajajoče dogodke, ki bodo poleg vsakodnevne poletne animacije popestrili dogajanje v termah. In sicer, 2. 7. 2016, ste vsi kulinariki in gurmani vabljeni na kuharsko tekmovanje v pripravi postrvi. Vsi kratkohlačniki, tako navihančki kot pridni angelčki ste 6. 8. 2016 vabljeni na prav poseben festival, Snovičkov festival. Skupaj s Palčkom boste ustvarjali in rajali, predvsem pa se zelo zabavali. Potekali pa bodo tudi Etnološki dnevi na temo lesarstvo v Tuhinjski dolini nekoč in danes, zanimivo prireditev si lahko ogledate od 26. do 28. 8. 2016.

Besedilo in fotografije: Bernard Jarc, Terme SnovikPROMO