Naslovnica / NOVICE / Začetek zimskih radosti na Veliki planini – konec tedna vabljeni na dnevno sankanje

Začetek zimskih radosti na Veliki planini – konec tedna vabljeni na dnevno sankanje

Velika planina je že pokrita s snegom in priprave na pričetek zimske sezone so že v polnem teku. Prihajajoči vikend vas od petka do nedelje vabimo na dnevno sankanje po 2,5 kilometrov dolgi progi ali pa le na sprehod po idilični, pobeljeni Veliki planini. In še novica za ljubitelje zavojev po belih strminah – prvi smučarski dan bo v petek, 10. decembra! 

Ta konec tedna bo od petka do nedelje dnevno sankanje možno 8:30 do 16:15. V ceni povratne vozovnice za nihalko, vam le ta na dan nakupa velja za neomejeno uporabo sedežnice.

 

Odrasli boste za vozovnico odšteli 17€, otroci 10€, družine pa le 40€. V kolikor svojih sani nimate, si jih lahko izposodite tudi na zgornji postaji nihalke. Cena najema sani je 5€.

Cena letne vozovnice, ki velja tudi za smučanje in sankanje je 100€. Vozovnice lahko kupite tudi s turističnim bonom BON21!

Otvoritev smučarske sezone bo v petek, 10. decembra. Smučali bomo vse dni v tednu! Na ta dan pričnemo tudi z nočnim sankanjem. Rezervacije za termine nočnega sankanja, torej ob petkih in sobotah, lahko rezervirate že sedaj in sicer na booking@velikaplanina.si.

V času nočnega sankanja je torej obvezna predhodna najava in rezervacija sani, saj je število sankačev na sankališču zaradi varnosti omejeno. V najavi navedite kontaktno osebo ter kontaktni telefon, število oseb in želeno število sani, ki bi jih želeli rezervirati.

Ne pozabite – povratno vozovnico za nihalko in sedežnico, katera vključuje neomejeno število voženj s sedežnico in ostale vozovnice lahko kupite tudi preko spleta in se tako izognete čakanju v vrsti na blagajni. Enake vozovnice bodo v smučarski sezoni 2021/2022 veljale tudi za smučanje in nočno sankanje! Povezava: https://trgovina.velikaplanina.si/

Vabljeni ljubitelji zimskih radosti, da se spustite po belih strminah Velike planine s sanmi, naredite kakšnega snežnega velikana ali pa preproste le uživate na snegu in se sprehodite po pravljični, pobeljeni Veliki planini!

Velika planina d.o.o.