Naslovnica / NOVICE / Zahvala hvaležne mamice neznani gospe, ki je priskočila na pomoč njeni poškodovani hčerki

Zahvala hvaležne mamice neznani gospe, ki je priskočila na pomoč njeni poškodovani hčerki

V dneh, ko se spričo preventivnih ukrepov povezanimi z epidemijo novega koronavirusa držimo bolj sami zase, se v senci aktualnega dogajanja odvijajo tudi lepe, nesebične in človečnosti polne zgodbe…

Ena izmed takšnih zgodb se je pred par dnevi odvila tudi v Mekinjah, ko je deklici, ki si je pri padcu skirojem poškodovala glavo, na pomoč priskočila neznana gospa.

V znak hvaležnosti je mamica poškodovane deklice zapisala:

»Upam, da objava doseže dotično gospo, ki je v petek, 20. 3. 2020, ob 18:30 uri priskočila na pomoč moji hčerki, ki je na klancu v Kamniku (natančneje v Mekinjah) padla s skiroja in si poškodovala glavo. Iz vsega srca se ji zahvaljujem (rekla je, da dela v UKC Ljubljana), ker je hčerko nemudoma oskrbela.
Hči je dobro, nima pretresa, je pa dobila šive nad obrvjo in na nosu. Pa fino je potolčena.
Vem, da zdravstvenike zavezuje pomoč osebam v stiski, ob nesrečah in zato sem še toliko bolj ponosna in hvaležna, ker je gospa priskočila na pomoč, kljub upiranju moje hčerke.
Hvala zlata gospa, naj Vam Bog podari zdravja in vsem, ki jih imate rada. Zlata ste!
Ko bo vsesplošna panika s Korono mimo, Vas z veseljem povabim na kavo in Vas objamem. Od blizu.
Če je kdo kaj slišal, videl, zvedel naj mi sporoči.
Hvala.
Vsem ostalim pa, imejte se radi in naj vas situacija, ki je ta trenutek v naši preljubi deželi ne vrže iz tira. Naj vas poveže. Naj vas naredi močnejše, vztrajnejše in potrpežljivejše.«

 

Iskreno upamo, da zahvala hvaležne mamice z našo pomočjo doseže dobrosrčno in nesebično gospo, ki je v Mekinjah priskočila na pomoč poškodovani deklici, ki jo obenem prosimo, da naj se nam javi, saj nam je mamica deklice zanjo pustila svojo telefonsko številko, kajti mamica bi si ji rada še enkrat zahvalila tudi osebno.