Naslovnica / KULTURA / Zaključek “Dobrodelnega marca” z Vladom Kreslinom

Zaključek “Dobrodelnega marca” z Vladom Kreslinom

Letošnji dobrodelni marec, niz dobrodelnih prireditev, ki jih že nekaj let zapored organizira Študentski klub Kamnik, se je zaključil z velikim finalom – nastopom enega in edinega Vlada Kreslina.

Mesec marec je bil tudi letos že tradicionalno posvečen dobrodelnosti: s športnimi, kulturnimi, kulinaričnimi in izobraževalnimi dogodki so kamniški študentje zbirali sredstva, ki so šla v roke dijakom, študentom in mladim družinam potrebnih pomoči. S sinočnjim velikim zaključnim koncertom v Domu kulture Kamnik, pa so se študentje zahvalili vsem, ki so na kakršen koli način pomagali do skupnega cilja.

Tokrat so člani in članice Študentskega kluba Kamnik na zaključno prireditev povabili Vlada Kreslin, ki je polno dvorano Doma kulture navdušil s svojimi najbolj odmevnimi pesmimi, ob zaključku pa zapel tudi s svojo predskupino – dijakinjami Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik pod mentorskim vodstvom Matica Smolnikarja.

Kot vse prireditve v okviru “Dobrodelnega marca ŠKK Kamnik”, pa je imel tudi včerajšnji koncert dobrodelen značaj, katerega izkupiček je znašal 2720 EUR, zbrana sredstva pa bodo predani materi samohranilki z dvema otrokoma, ki so se znašli v stiski.

 

Laura Hribar