Naslovnica / NOVICE / Zaključna prireditev projekta Jadranje za jutri

Zaključna prireditev projekta Jadranje za jutri

V Zavodu CIRIUS Kamnik je sinoči potekala zaključna prireditev projekta Jadranje za jutri 2015, na kateri je bil podrobneje predstavljen humanitarni projekt Športnega društva SAPPA.

Prireditev je s svojim nastopom odprla skupina CIRIUS, predsednik ŠD SAPPA Darko Malež je pozdravil vse prisotne, nekaj spodbudnih besed o projektu, pa je dodala še ravnateljica OŠ 27. julij Jasna Lame, ki je v projekt aktivno vključena že od njegovih samih začetkov.

sappa jzj2015 zakljucek 10

 

V nadaljevanju so se s svojim programom predstavili tudi otroci udeleženci projekta, na prireditvi pa so se z zahvalami lepo zahvalili tudi prisotnim sponzorjem in donatorjem.

Član ŠD SAPPA Matjaž Perše, ki so si ga otroci na letošnjem jadranju najbolj zapomnili kot imenitnega kapitana Kljuko, je podrobneje predstavil projekt Jadranje za jutri 2016, saj se v ŠD SAPPA že aktivno pripravljajo na izvedbo novega jadranja v prihodnjem letu.

sappa jzj2015 zakljucek 2

 

Predstavitvi prihodnjega projekta je sledil še nastop kamniške klape Mali grad, ki je zapihala na dušo vseh prisotnih; starih in mladih jadralcev ter med prisotne z melodijami prineslo nekaj morskega vzdušja tudi v jesenski Kamnik, po zaključnem nastopu mladih glasbenikov zavoda CIRIUS, pa so se vsi skupaj preselili na teraso, kjer so pekli in uživali ob legendarnih SAPPA palačinkah.

Foto: ŠD SAPPA