Naslovnica / Črna kronika / Zaloteni zlikovec je oškodovanko prosil naj ne pokliče policije
Fotografija predrznega moškega, ki je bil zaloten med brskanjem po omari v stanovanju na Medvedovi ulici.

Zaloteni zlikovec je oškodovanko prosil naj ne pokliče policije

Prebivalka Medvedove ulice je v sredo doživela precejšen šok, ko je v spalnici svojega stanovanja zalotila neznanca, ki je brskal po omari, nato pa jo je, ko ga je vprašala kaj dela ter da bo poklicala policijo, odrinil in zbežal proč proseč, naj ne pokliče policije, saj ni ničesar odnesel.

Vse skupaj se je , 16. novembra 2016, okrog 14:30 zgodilo v enem izmed stanovanj na Medvedovi ulici v Kamniku, kjer ena izmed tamkajšnjih stanovalk za nekaj trenutkov zapustila svoje stanovanje ter odšla po drva. Ko se je vrnila je v spalnici zaslišala ropot. Sprva je mislila, da se je iz službe vrnil mož, na svoje presenečenje pa je v spalnici zalotila neznanca, ki je z vso nemo brskal po omari. Ko ga je vprašala kaj dela in rekla, da bo poklicala policijo, jo je predrzni zlikovec odrinil in jadrno popihal iz stanovanja, pri tem pa mimogrede še prosil, da naj nikar ne pokliče policije, saj ni ničesar odnesel.

Dogodek so potrdili tudi na Policijski upravi Ljubljana, od koder so nam sporočili, da so bili policisti obveščeni, da je oškodovanka v svojem stanovanju zalotila neznanega moškega. Moški je s kraja zbežal, ne da bi kaj odtujil. Oškodovanka v dejanju ni bila poškodovana, policisti pa intenzivno nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem identitete neznanega moškega.

Policistom najbrž utegne biti pri iskanju predrznega moškega vsaj nekoliko v pomoč tudi dejstvo, da je oškodovanka, kljub neljubemu in strašljivemu presenečenju, uspela bežečega zmikavta od daleč fotografirati s telefonom.

Predrzni moški, ki ga je prebivalka Medvedove ulice zalotila pri brskanju po omari, je star okrog trideset let, srednje rasti ter temnejših las, ki so ob straneh zabriti, zadaj pa speti v čopek. Neznanec je bil oblečen je v črno bundo, na hrbtu pa je nosil nahrbtnik.