Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Zaposlitev: Iščemo novega direktorja Velike planine

Zaposlitev: Iščemo novega direktorja Velike planine

Povsem potiho in brez velikega pompa, lahko bi rekli, da domala na skrivaj, se je na spletni strani podjetja Velika planina d.o.o., ki je v 100% lasti Občine Kamnik, neznano kdaj, pojavil razpis za prosto delovno mesto direktorja družbe.

odprtje_pod_zicnico 261Dosedanjemu vršilcu dolžnosti direktorju Leonu Kedru, ki se je že ob prihodu uspel zameriti domala celi dolini Kamniške Bistrice, njegove nenavadne poteze in odločitve, pa so med občani Kamnika sprožile tudi kar precej ogorčenja in polemik, o čemer smo pisali tudi na naših straneh, se namreč z avgustom izteče začasni mandat, zato je potrebno (novega) direktorja poiskati z razpisom.

Ker si podjetje, ki upravlja z žičnicami in gostinskimi objekti na enem izmed najlepših kotičkov Slovenije, zasluži dobrega in sposobnega direktorja, na naših straneh, za razliko od strani lastnika podjetja, kjer razpisa ni moč zaslediti, objavljamo razpis z namenom, da ga kdo, ki bi se bil morda pripravljen spopasti z izzivom in podjetje Velika planina d.o.o., z dobro vizijo popeljati na morebitno zeleno vejo, slučajno ne spregleda.

Ima pa objavljen razpis (znova) eno veliko pomanjkljivost, na katero smo opozorili že pri javnem razpisu za delovno mesto Zavoda za turizem in šport v Občini Kamnik. Tudi pri tem razpisu je kandidatom dan zelo kratek čas za prijavo na razpis, zgolj 8 (osem) dni po objavi, glede na to, da besedilo razpisa ne vsebuje datuma objave razpisa, pa sploh ne moremo vedeti, kdaj je bil razpis objavljen.

Zato Nadzorni svet družbe Velika planina pozivamo, da razpis nemudoma ponovi in besedilo razpisa objavi skupaj z vsemi potrebnimi podatki, še posebej, pa vsaj še nekoliko podaljša razpisni rok, ki je (ponovno) nerazumljivo kratek ter kot tak kandidatom, ki bi se želeli potegovati za omenjeno, ne daje dovolj časa za kvalitetno prijavo na razpis!

Glede na nenavadnosti, ki se v zadnjem času dogajajo pri razpisih za ključne in še kako pomembne položaje v zavodih in podjetjih v lasti Občine Kamnik, na katere smo v preteklosti (pravočasno) opozarjali tudi na straneh portala Kamnik.info, pa bi bil najbrž skrajni čas, da po mizi udari tudi župan Marjan Šarec in končno naredi red ter prepreči nerazumljive in nedopustne igrice v zvezi z razpisi.

O razpisu obvestite kar največ vaših prijateljev in znancev, ki bi jih utegnilo delovno mesto direktorja podjetja Velika planina zanimati.

Besedilo razpisa za prosto delovno mesto direktorja podjetja Velika planina d.o.o.

DIREKTOR m/ž podjetja

Na razpisano delovno mesto bo imenovan kandidat, ki poleg splošnih pogojev iz Zakona o gospodarskih družbah izpolnjuje naslednje pogoje:

–       visoka strokovna izobrazba družboslovne, ekonomske, pravne ali tehnične smeri;

–       najmanj deset (10) let delovnih izkušenj,

–       vsaj tri (3) leta izkušenj pri izvajanju vodstvenih funkcij

Kandidat mora k prijavi z življenjepisom priložiti: 

–       vizijo poslovanja družbe v prihodnjih treh (3) letih;

–       izjavo o izpolnjevanju pogoja glede zahtevane izobrazbe,

–       izjavo o znanju najmanj enega svetovnega jezika.

Nadzorni svet bo pri izbiri poleg naštetih obveznih pogojev in priložene vizije o poslovanju družbe, upošteval tudi sledeče kompetence kandidata:

–       Izkušnje z vodenjem družbe s podobno vsebino poslovanja (žičničarstvo)

–       sposobnost za organiziranje in vodenje dela v kolektivu;

–       funkcionalna znanja upravnega vodenja in upravljanja s kadrovskimi viri ter druga znanja na področju managementa;

–       raven znanja najmanj enega svetovnega jezika

–       sposobnost samostojnega nastopanja v javnosti;

–       zaželeno je dobro poznavanje odnosov z javnostmi in izkušnje v delu z mediji (zaradi samo promocije družbe),

–       zaželeno je dobro poznavanje trženjskih strategij

–       poznavanje sodobnih komunikacijskih orodij (facebook, twiter, itd)

–       znanje računalniških orodij (word, exell,) ter interneta.

Nadzorni svet družbe VELIKA PLANINA zaklad narave, podjetje za žičničarstvo, gostinstvo, turizem in rekreacijo d.o.o., bo izbranega kandidata, imenoval za direktorja družbe za obdobje štirih let. Izbrani kandidat bo sklenil pogodbo o zaposlitvi za določen čas s predsednikom Nadzornega sveta družbe VELIKA PLANINA zaklad narave, podjetje za žičničarstvo, gostinstvo, turizem in rekreacijo d.o.o..

O izidu razpisa bodo kandidati obveščeni v roku osmih (8) dni po izdaji odločbe o izbiri.

Prijave naj kandidati pošljejo v zaprti ovojnici s pripisom »Poziv k sodelovanju – direktor – Velika Planina« v osmih(8)dneh po objavi na naslov: Velika Planina d.o.o. Kamniška Bistrica 2, 1242 Stahovica.

Oseba, pristojna za posredovanje informacij v zvezi z delovnim mestom je ga. Anja Gregorič, tel. št. 051-644-519, elektronski naslov: info@velikaplanina.si. Za vsa dodatna vprašanja prosimo pišite na zgoraj navedeni e-naslov, saj so le informacije v pisni obliki uradne.

V besedilu razpisa uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženske in moške.

Priloge:

Predstavitev podjetja

Podatki iz izkaza bilačnega dobička/bilančne izgube

Podatki iz bilance stanja

Dodatni podatki k podatkom bilance stanja

Podatki iz izkaza poslovenga izida

Dodatni podatki k podatkom iz izkaza poslovnega izida

 

Povezava do izvornega besedila razpisa: http://www.velikaplanina.si/o-nas/zaposlimo

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Shrani nastavitve