Naslovnica / Napovedi in obvestila / Zasnežena Velika planina vabi ljubitelje zimskih radosti!

Zasnežena Velika planina vabi ljubitelje zimskih radosti!

Vstopili smo v veseli december in naj bo veselja polna tudi Velika planina! Ponovno nam je narava namenila kar nekaj centimetrov snega, zato tudi ta vikend, od petka do nedelje, ljubiteljem sankanja in zimskih radosti ob nakupu vozovnice za nihalko in sedežnico, podarjamo neomejeno število voženj s sedežnico!

Snega je dovolj za krpljanje, sankanje, kepanje in druge zimske vragolije, katerih se veselimo tako starejši kot seveda otroci.

Na voljo je izposoja krpelj, s katerimi se odpravite na sprehod po idilično zasneženi Veliki planini. Krplje so pripomoček, s katerimi lažje premagujemo visok sneg, saj se sneg ne udira.

Ob nakupu vozovnice prejmete kupon s popustom, ki ga lahko koristite v gostišču Zeleni rob ali Okrepčevalnici Skodla. 

Vsem tistim, ki boste na blagajni prišli s sankami ter kupili vozovnico za nihalko&sedežnico, bomo tisti dan priznali neomejeno ševilo voženj s sedežnico!  Če svojih sani nimaš, si jih izposodiš tudi pri nas na spodnji blagajni nihalke!

Objavi svojo zimsko fotko Velike planine  na instagramu, označi jo #velikaplanina, in najlepše fotke bomo delili na našem na instagram profilu @velika_planina.

Danes bo še zapadlo nekaj snega, obeta se nam dokaj sončen in jasen vikend! Odlična priložnost za obisk Velike planine!

VOZNI RED NIHALKE

Ponedeljek – četrtek: 9.00, 10.00, 12.00, 14.00, 16.00

Petek – nedelja: 9.00 – 17.00 (vsako polno uro)

VOZNI RED SEDEŽNICE

Ponedeljek – četrtek: Ne obratuje!

Petek – nedelja: 9.30 – 16.30 (prilagojeno na nihalko)

 

Za vse težko čakajoče ljubitelje organiziranega sankanja ter smučanja pa še sporočilo, da nočne sankaške proge ter smučišča še ne odpiramo in je sankanje dovoljeno na lastno odgovornost.

O odprtju sankaške proge in smučišča pa spremljajte našo spletno stran www.velikaplanina.si ter facebook www.facebook.com/velika.planina

Velika planina d.o.o.