Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Zavod za turizem in šport ima novo direktorico

Zavod za turizem in šport ima novo direktorico

Svetniki in svetnice so potrdili Boženo Peterlin za direktorico Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik in pohvalili delo vršilca dolžnosti direktorja Francija Kramarja.

Že pred časom smo poročali o tem, da je Svet Zavoda za turizem in šport med kandidati in kandidatkami, ki so se prijavili na razpis za prosto delovno mesto direktorja izbral Boženo Peterlin iz Domžal. Njeno imenovanje je od včeraj tudi uradno, saj so njeno imenovanje na položaj direktorice Zavoda za turizem in šport na seji potrdili tudi svetniki in svetnice.

Božena Peterlin se je na včerajšnji seji sveta na kratko predstavila in podala nekaj osnovnih usmeritev njenega bodočega dela, svetniki in svetnice, ki so njeno imenovanje potrdili brez pripomb, pa so ji zaželeli dobro in uspešno delo.

Cico z novo 'šefico'. - Božena Peterlin in Franci Kramar.

Cico z novo ‘šefico’. – Božena Peterlin in Franci Kramar.

V razpravi ob imenovanju nove direktorice, pa svetniki in svetnice niso pozabili na delo dosedanjega v.d. direktorja Francija Kramarja. Le-ta je po njihovem mnenju v več kot enem letu, ko je moral, spričo nenadnega odhoda nekdanje direktorice Urške Kolar, kot vršilec dolžnosti direktorja na hitro prevzeti vodenje Zavoda za turizem in šport, kljub začetni skepsi in pomislekom nekaterih, opravi zelo dobro delo. Zato so pohvale in zahvale na račun njegovega dela na včerajšnji seji kar deževale, nadejamo pa se, da bodo svetniki in svetnici vsaj tako zadovoljni tudi z delom nove direktorice.

Nova direktorica Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik Božena Peterlin bo svoj položaj uradno nastopila s 1. januarjem. Žal je tokrat nekoliko prehitro zapustila sejo, da bi ji lahko že včeraj zastavili nekaj vprašanj, ampak priložnosti za to bo v prihodnjih štirih letih njenega mandata najbrž še več kot zadosti.