Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Zaživela je spletna trgovina Term Snovik

Zaživela je spletna trgovina Term Snovik

Terme Snovik, najvišje ležeče slovenske terme, nenehno stremijo k stalnemu izpopolnjevanju ponudbe in trajnostni usmerjenosti, v zadnjih mesecih se ukvarjajo z digitalizacijo procesov v podjetju za boljše delovanje in poslovanje podjetja. V teh dneh so za svoje stalne in nove kupce tako lansirali funkcionalno spletno trgovino za enostaven nakup doživetij iz svoje ponudbe. Hiter razvoj spletne trgovine je bil tudi odgovor na koronakrizo, ki so ga izkoristili za pripravo in implementacijo novih projektov. Novost je ob koncu leta še toliko bolj posebna ravno sedaj v predprazničnem času, da bo prav vsakomur na voljo varen dostop do nakupa daril za zdravje, sprostitev in dobro počutje s takojšnjo dostavo v elektronski poštni nabiralnik ali na dom.

Konec novembra je bila na spletnem mestu Term Snovik, na www.terme-snovik.si dodana spletna trgovina za še boljšo nakupno izkušnjo kupca, ki spreminja svoje nakupovalne navade. V trenutni situaciji je ravno spletni nakup najbolj varen brezkontaktni nakup za decembrsko obdarovanje, še vedno pa ostajajo zvesti obstoječim kupcem, ki opravijo nakup po ustaljenih kanalih, darilne bone pošljejo na želeni naslov, tudi kot darilo.

V spletni trgovini ponujajo nad 50 storitev in doživetij, ki so razvrščeni v devet kategorij za lažji pregled: vrednostni darilni boni, darilne vstopnice za kopanje in savno, darilni boni za masaže, za nego telesa in obraza, Kneippovi tretmaji za sprostitev in dobro počutje ter številna doživetja: termalna, Kneippova, kulinarična ter seveda promocijski izdelki Term. Novinci med doživetji niso samo storitve na že znanih bosonogih poteh, temveč tudi kulinarična doživetja, ki temeljijo na Kneippovi življenjski filozofiji. Na voljo so Kneippovi zajtrki in okusna doživetja za kosilo ali malico. Vsi darilni boni, darilne vstopnice in doživetja veljajo 12 mesecev od datuma nakupa, zato so v Termah prepričani, da bodo krasno darilo za družino, prijatelje, zaposlene, sosede v prihajajočih mesecih. Kupci se bodo zagotovo razveselili tudi brezplačne poštnine, v kolikor se ne bodo odločili za elektronski darilni bon.

Trgovina je na voljo v slovenskem jeziku, v nadaljevanju tudi v angleščini, prav tako se bo stalno nadgrajevala in dopolnjevala s še več novostmi, ki jih bo mogoče izkusiti v neokrnjeni naravi Tuhinjske doline v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp.

V eko Termah Snovik so še enkrat dokazali, da je mogoče tudi v izredno težkih časih kot sedaj v času koronakrize, produktivno razmišljati in stremeti k napredku. Naj spomnimo, da so v času prvega zaprtja spomladi uspešno zaključili gradnjo večnamenske dvorane Tuhinjka, katero želijo dobro izkoristiti za številne dogodke po umiritvi epidemije koronavirusa.

Ogled spletne trgovine na https://www.terme-snovik.si/si/trgovina

Terme Snovik