Naslovnica / NOVICE / Zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik je ponovno odprt

Zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik je ponovno odprt

Z današnjim sklepom Vlade, objavljenim v poznih večernih urah, bo z jutrišnjim dnem, 1. aprilom 2020, začel delovati Zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik, ki ne izvaja več le administrativne nujne medicinske pomoči. Ko bodo znane podrobnejše informacije o delovanju, jih bomo objavili tudi na tem spletnem mestu.

Župan Matej Slapar se ob tej priložnosti iskreno zahvaljuje direktorju Zdravstvenega doma dr. Julija Polca Kamnik dr. med. Sašu Rebolju, ki je s svojim delovanjem resnično naredil vse, da smo zdravstveni dom ponovno odprli. Z začasno nedostopnostjo do zdravstvenih storitev smo lahko videli, kako pomemben je zdravstveni sistem in kako smo lahko hvaležni, da vas imamo, drage zaposlene, dragi zaposleni v zdravstvenem sistemu.

Na tem mestu velja zahvala tudi ekipi Zdravstvenega doma Domžale, ki je oskrbovala naše občane v času zaprtja. Skupaj z Občinskim štabom Civilne zaščite delamo vse, da bi se virus v čim manjšem obsegu prenašal med našimi občankami in občani. »Želim si, da boste občanke in občani še naprej upoštevali navodila pristojnih institucij, ostajali doma, na javne prostore odhajali le, ko je to NUJNO potrebno in s tem prispevali k skupnemu, istemu cilju nas vseh – preprečitvi širjenja okužbe. ZAHVALJUJEM se vsem, ki ostajate doma in se zavedate kako je to pomembno, posebna zahvala gre na tem mestu tudi vsem delavcem v Domu starejših občanov Kamnik in oskrbovancem za potrpežljivost v teh težkih časih, ravno tako tudi ostalim nujnim službam, ki skrbite za to, da v Kamniku, kljub spremenjenim okoliščinam, življenje teče dalje,« je povedal župan.

Besedilo: Občina Kamnik