Naslovnica / NOVICE / Zimske počitnice v Termah Snovik

Zimske počitnice v Termah Snovik

Zimske počitnice se bližajo. Že veste, kako jih boste preživeli? Kratek družinski oddih, na katerem si boste napolnili baterije, je zaradi hitrega tempa življenja zelo pomemben. Terme Snovik zagotavljajo obilo doživetij prav za vsakogar.

Poleg kopanja in brezplačnega drsanja bo poskrbljeno za številne aktivnosti, ki bodo poskrbele za nepozabne počitnice. Najmlajše bodo zagotovo navdušile vodne vragolije, iskanje skritega zaklada, mini disco na ledu, otroško pustno rajanje, peka krofov, družinski pohod s presenečenjem in še marsikaj. Starši in stari starši pa se bodo lahko razvajali v wellnessu in se prepustili izkušenim rokam maserjev, se sprostili v mirnem ambientu savn, ali pa zgolj uživali v podvodnih masažah na bazenih. Preskusili bodo lahko tudi Kneipp oblive, se razgibali z vodno telovadbo in vajami za hrbtenico, degustirali Kneipp jedi ter spoznali Umetnost dihanja.

Na kopanje in drsanje za 5 €

V času počitnic bo na voljo posebna ponudba za vse osnovnošolce v občini Kamnik. Ponudba vključuje 2-urno otroško vstopnico za kopanje, brezplačno drsanje in brezplačni avtobusni prevoz iz Kamnika in Motnika do Term Snovik.

Dan, ko so dovoljene vse norčije

Na pustno soboto, 2. 3. 2019, Turistično društvo Tuhinjska dolina in Terme Snovik pripravljajo pestro pustno dogajanje za staro in mlado. Pustno rajanje se bo za otroke začelo ob 16. uri. Vrhunec dogajanja bo pustovanje s skupino Špica, ki se bo začelo ob 20. uri. Najboljše maske bodo nagrajene. Seveda pa si najbolj norčavih dni v letu ne moremo predstavljati brez sladkih dobrot. V soboto, 23. 2. 2019 ob 11. uri bomo skupaj pekli slastne, dišeče krofe. Delavnica bo za otroke brezplačna, za odrasle bo kotizacija znašala 5 €.

Brezplačno drsanje in avtobusni prevoz

V času počitnic bo drsališče odprto vsak dan od 11. do 19. ure. Drsanje bo brezplačno, za izposojo drsalk pa bo potrebno odšteti dva evra. Brezplačni avtobusni prevoz na relaciji Kamnik – Terme Snovik – Kamnik ter Motnik – Terme Snovik – Motnik bo v času šolskih počitnic omogočilo podjetje Arriva Kam-Bus, dogajanje na in ob drsališču pa Turistično društvo Tuhinjska dolina.

Ajda Pavčič, Terme Snovik