Naslovnica / NOVICE / Župan Marjan Šarec v bolnišnici

Župan Marjan Šarec v bolnišnici

Na nocojšnji predstavitvi pravljičnega vodnika po Kamniku smo izvedeli, da je bil kamniški župan Marjan Šarec danes, v zgodnje popoldanskih urah, urgentno prepeljan v bolnišnico.

Podžupan Igor Žavbi, ki je na prireditvi nadomestil župana – pred nedavnim je imel zdravstvene težave tudi sam – je županovo odsotnost, ker z žalostno novico ni hotel pokvariti prireditve, obrnil nekoliko na šalo ter dejal, da se je župan v zadnjem času tako intenzivno ukvarjal z urgenco, da se je na tam navsezadnje znašel tudi sam.

Podrobnejših podatkov o zdravstvenem stanju in počutju našega župana sicer nimamo, smo pa od županovih najtesnejših sodelavcev neuradno uspeli izvedeti, da naj bi imel predvidoma težave s srcem, kar gre zagotovo pripisati (pre)številnim obveznostim, izčrpanosti, predvsem pa velikemu stresu, ki mu je kot župan vsakodnevno izpostavljen. Sami zdravstveni zapleti župana, pa naj ne bi bili povsem nedolžni.

Vseeno se iskreno nadejamo, da z našim županom Marjanom Šarcem ni nič hujšega, predvsem pa mu želimo, da si čim prej opomore in povsem okreva, predvsem pa da si privošči tudi nekaj počitka, ki si ga nedvomno zasluži.