Naslovnica / NOVICE / Župan vabi na sobotno čistilno akcijo na Starem gradu

Župan vabi na sobotno čistilno akcijo na Starem gradu

Spoštovane občanke, spoštovani občani,

vabim vas na čistilno akcijo na Starem gradu nad Kamnikom, ki bo v SOBOTO, 16. MAJA 2015, S PRIČETKOM OB 7.30 URI NA STAREM GRADU.

Da bo delo potekalo nemoteno, torej, »da ne bomo hodili eden čez drugega«, vas prosimo, da se zaradi lažje in predvsem kvalitetne organizacije V SREDO, 13. MAJA 2015, MED 10. IN 20. URO, PRIJAVITE na čistilno akcijo, in sicer NA TELEFONSKO ŠTEVILKO 051 374 207 – ANJA GRAŠIČ. Poleg imena in priimka, vas prosimo, da nam sporočite, ali lahko s seboj prinesete orodje, čistila in podobne stvari potrebne za čistilno akcijo.

Na podlagi zbranih podatkov bomo zainteresirane občanke in občane razporedili v delovne skupine, tako, da bo vsak natančno vedel kakšno je njegovo delo. Čistilna akcija bo potekala znotraj objekta in v njegovi okolici.

Zbirno mesto je torej ob 7.30 v soboto, 16. maja 2015 na Starem gradu. Svoja vozila pustite na parkirišču pod Starim gradom, kjer bosta tudi občinska redarja, ki bosta usmerjala promet. Ob skodelici kave vas bomo razporedili v skupine, da bo vsak točno vedel kaj in kje čisti. Vrečke za odpadke boste dobili na kraju samem. Zbrane odpadke bomo na kraju samem ločevali in jih ob koncu čistilne akcije tudi odpeljali.

Delo bo potekalo v veselem vzdušju, poskrbeli bomo tudi za hrano in pijačo.

Že vnaprej se vam zahvaljujem za udeležbo na čistilni akciji in verjamem, da nam bo s skupnimi močmi uspelo!

Vaš župan Marjan Šarec