Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / 20 let podjetja CI&CA d.o.o. in tehničnih pregledov v Kamniku

20 let podjetja CI&CA d.o.o. in tehničnih pregledov v Kamniku

Lastniki motornih vozil iz širše okolice Kamnika lahko, po zaslugi uspešnega družinskega podjetja CI&CA d.o.o. s Podgorja,  tehnične preglede in registracijo vozil že 20 let opravimo tudi v domačem kraju.

V Tehničnem centru Cvirn v Podgorju pri Kamniku je danes, kljub nekoliko kislemu vremenu, veselo in slovesno že vse od jutranjih ur, saj v podjetju CI&CA d.o.o., ki je pred dvajsetimi leti Kamničanom nemalo olajšalo opravljanje tehničnih pregledov in registracijo vozil, obeležujejo 20. obletnico delovanja podjetja in tehničnih pregledov.

Na krajši slovesnosti in priložnostni pogostitvi, ki bo obiskovalcem Tehničnega centra Cvirn v Podgorju na voljo tekom celega dneva, se je že v dopoldanskih urah zbrala precejšnja množica obiskovalcev, med katerimi je bilo nemalo tudi takšnih, ki so se udeležili odprtja tehničnih pregledov že pred dvajsetimi leti.

Fotografija odprtja prostorov tehničnih pregledov podjetja CI&CA d.o.o. v Podgorju, 18. marca 1999.

Zbrane je, v imenu podjetja CI&CA d.o.o., nagovoril prokurist družbe Grega Cvirn, ki je na kratko nanizal nekaj utrinkov iz dvajsetletne zgodovine podjetja, ki je bila občasno tudi burna, povečini pa plodovita in uspešna oziroma, kot je dejal:

»Podjetje CI&CA d.o.o. na današnji dan obeležuje dvajset vihravih, a tudi plodovitih let svojega delovanja. Začetki CI&CE segajo v leto 1998, ko smo z dejavnostjo tehničnih pregledov motornih in priklopnih vozil začeli zgodbo, ki traja še danes. S ciljem, da v svojem delu in obsegu storitev postanemo brezhibni in prijazni do vseh naših uporabnikov, smo kmalu začeli ponujati dodatne storitve.

Odprtje tehničnih pregledov, kot ga je pred dvajsetimi leti v Kamniškem Občanu zabeležila Saša Mejač.

Vsebino sicer nekoliko uradniških poslov smo popestrili tudi z lastno avtopralnico in Cica Cafejem, ki s svojim ustrežljivim osebjem že nekaj let skrbi za to, da se naše stranke pri nas počutijo še posebej dobrodošle.

S pestrimi izkušnjami in z željo po dovršenosti naših storitev, pa se je CI&CA kmalu začela razvijati tudi v Izobraževalni center CVIRN (ICC). S soglasjem Ministrstva za notranje zadeve in Agencije za varnost prometa, od leta 2008 izvajamo izobraževanja za kontrolorje, vodje in referente tehničnih pregledov in registracijskih enot, kakor tudi ostala dodatna strokovna usposabljanja omenjenih kadrov.

Podjetje CI&CA d.o.o. trenutno zaposluje prav toliko ljudi, kot štejejo njena leta. Brez njihove pripadnosti ter nenehne pripravljenosti in želje, da CI&CA diha s skupnimi pljuči, pa danes ne bi bili to, kar smo in tu, kjer smo.

Četudi prezgodaj pokojni Ivan Cvirn ni dočakal 20. obletnice tehničnih pregledov in podjetja CI&CA d.o.o., je bil danes vseeno prisoten v spominu.

Posebno zahvalo izrekam direktorici, gospe Anči Cvirn, ki je v celotnem obdobju njenega delovanja skrbela za to, da se njene niti niso pretrgale, pač pa je iz njih vedno znova tkala večje in nove ideje ter nas spemila po pravi poti.

Iskrena hvala tudi vsem našim uporabnikom, ki nam ves ta čas izkazujete zaupanje in ste tudi danes, ko sicer ne sije sonce, z nami pripravljeni nadaljevati uspešno zgodbo. Iskreno vas vabimo, da ste z nami tudi v bodoče, saj nam je v veselje, da lahko sodelujemo.«

Direktorici Anči Cvirn so se zaposleni ob jubileju podjetja zahvalili s cvetjem in darilom, direktorica pa se je vsem prisotnim izrekla dobrodošlico, se zahvalila poslovnim partnerjem za sodelovanje, zaposlenim za ves trud, obenem pa izrazila upanje, da se bo dobro sodelovanje in dobro delo nadaljevalo tudi v prihodnje. Vsem skupaj pa se je zahvalila tudi zato, da so si vzeli čas in se odzvali povabilu na praznovanje obletnice podjetja.

20 nagrad za 20 let

Ob 20. obletnici podjetja CI&CA d.o.o. so, v sodelovanju z nekaterimi svojimi poslovnimi partnerji, pri Tehničnem centru Cvirn pripravili tudi razstavo dela ponudbe svojih partnerjev, tako da si lahko vsi obiskovalci lahko ogledate tudi raznoliko ponudbo vozil in traktorjev in drugih, predvsem zavarovalniških storitev.

 

Veselja in praznovanja dvajsetletnice družbe pa bodo deležni tudi vsi uporabniki storitev podjetja CI&CA d.o.o. oz. Tehničnega centra Cvirn, ki bodo v tem tednu koristili katero izmed njihovih storitev, saj jim je dana možnost sodelovanja v nagradni igri z dvajsetimi lepimi nagradami, z glavno nagrado – vikend paketom za 2 osebi v hotelu Ajda v Moravskih toplicah.

Žrebanje nagrad bo 25. marca 2019 ob 12. uri.

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve