Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Ugodno: Posebna jesenska ponudba plavanja v termalni vodi Term Snovik

Ugodno: Posebna jesenska ponudba plavanja v termalni vodi Term Snovik

Vsi se zavedamo, da dobro počutje in zdravje ne prideta sama od sebe. Plavanje v kakovostni termalni vodi, ki je priznana kot naravno zdravilno sredstvo, je prava pot do zdravja in dobrega počutja, zato smo v Termah Snovik pripravili možnost nakupa vstopnic za 3 urno plavanje po posebej ugodnih cenah.

Plavanje v termalni vodi namreč ni le prijetno, ampak je tudi zdravo, saj koristi celemu organizmu.

snovik-plavanje-terme1. Plavanje je za  zdravo srce
Za razliko od ostalih oblik rekreacije je plavanje tisto, ki pomaga izboljšati našo najpomembnejšo mišico v telesu, to je srce. Plavanje je namreč aerobna vadba, ki jača naše srce.

2. Plavanje zmanjšuje stres
Že po nekaj obiskih bazena se boste počutili bolj vitalne, lažje in na splošno bo vaše počutje boljše. Pri plavanju se namreč sproščajo endorfini, hormoni sreče. Prav tako pa tudi globoko ritmično dihanje in sproščanje mišic pripomoreta k meditativni izkušnji pri plavanju, kar zmanjšuje vsakodnevni stres.

3. Plavanje je prijazno do telesa
Plavanje je prijazno do naših sklepov, saj ni takšnih obremenitev, kot na primer pri teku, zato ga priporočajo številnim poškodovanim športnikom. Plavate lahko tudi zelo intenzivno, pa vendar pri tem vašega telesa in sklepov ne boste preveč obremenili.

snovik natecaj voda

Posebna jesenska ponudba plavanja

 

jesenska-ponudba-terme-snovikV Termah Snovik smo vam  pripravili posebno jesensko ponudbo za plavanje v termalni vodi bazena Term Snovik, ki bo na voljo samo do 30. 11. 2016, ob hkratnem nakupu 10-ih vstopnic za 3 urno kopanje v našem termalnem kopališču, boste za posamezno vstopnico odšteli zgolj  6 evrov.

Vstopnice iz posebne jesenske ponudbe boste lahko izkoristili za vsakodnevno kopanje med tednom (od ponedeljka do petka), vse do 30. 6. 2017.

Cena vstopnice za 3 urno kopanje: 6 EUR.
Nakup po posebni ceni je mogoč le ob enkratnem hkratnem nakupu vsaj 10 vstopnic.

Trajanje akcije: do 30. 11. 2016

Koriščenje vstopnic: Vstopnice je možno koristiti vsak dan med tednom – od ponedeljka do petka – do 30. 6. 2017.
Ob sobotah in nedeljah vstopnic iz posebne jesenske ponudbe ni moč koristiti.

Informacije in nakup vstopnic: Terme Snovik – Kamnik d.o.o.

Telefon: 01 83 44 100
Email: info@terme-snovik.si
Spletna stran: www.terme-snovik.si

terme snovik logo
 

PROMO