Naslovnica / NOVICE / Avto-moto društvo Kamnik se je ponovno predstavilo na sejmu v Komendi

Avto-moto društvo Kamnik se je ponovno predstavilo na sejmu v Komendi

Včeraj se je v Komendi zaključil spomladanski kmetijski sejem, na katerem se je ponovno predstavilo tudi Avto-moto moto društvo Kamnik, ki sodi med najuspešnejša in najbolj aktivna društva v okviru Avto-moto zveze Slovenije.

Avto-moto društvo Kamnik je že kar nekaj časa nepogrešljivi del vsakoletnega sejemskega utripa v Komendi, saj člani društva, ki so zadolženi za varovanje prireditve, zgledno skrbijo, da prireditev, kljub temu, jo vsakič obišče zelo veliko število obiskovalcev, poteka mirno, varno, nemoteno in brez težav.

Nemalo pozornosti na sejmu v Komendi pa vsakič znova vzbudi tudi njihova stojnica, na kateri člani in članice predstavljajo društvene dejavnosti in ugodnosti, ki jih prinaša članstvo v AMD Kamnik ter krovni organizaciji AMZS.

Na stojnici, kjer poleg predstavitev dejavnosti in preventivne vzgoje udeležencev v prometu, običajno potekajo tudi različne delavnice za otroke, se je v obe omenjeni organizaciji moč tudi včlaniti, tako da se AMD Kamnik tudi tokrat lahko pohvali z še nekaj novimi člani svojega društva, ki je, vsaj sodeč po članstvu iz cele Slovenije, že zdavnaj preraslo občinske meje občin Kamnik in Komenda.