Naslovnica / Črna kronika / Bencinski servis v Komendi so znova obiskali nepridipravi

Bencinski servis v Komendi so znova obiskali nepridipravi

Bencinski servis OMV v Komendi, ki je bil v letošnjem letu deležen že dveh roparskih obiskov, sta ponoči obiskala tudi vlomilca.

Policisti so bili o vlomu v prodajalno bencinskega servisa OMV v Komendi obveščeni danes, okoli 4. ure zjutraj. Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je po do sedaj zbranih obvestilih znano, da naj bi vlomilca v bencinski servis vlomila skozi stranski vhod prodajalne.

V prodajalni sta si nepridiprava postregla predvsem s cigaretami, z samim vlomom pa naj bi povzročila za nekaj sto evrov škode.

Po podatkih policistov sta oba storilca močnejše postave, med samim vlomom pa sta bila zamaskirana in oblečena v temna oblačila.

Policisti glede okoliščin vloma še opravljajo ogled kraja in nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V letošnjem letu so policisti v zvezi z bencinskim servisom v Komendi obravnavali eno kaznivo dejanje poskusa vloma (10. 6. 2017) in dve kaznivi dejanji ropa, ki sta se zgodila 28. 2. 2017 in 25. 7. 2017.

Storilci kaznivih dejanj v nobenem izmed omenjenih primerov še niso identificirani, po navedbah PU Ljubljana, pa preiskave omenjenih kaznivih dejanj še potekajo.