Naslovnica / Napovedi in obvestila / Bi želeli postati lokalni turistični vodnik? Udeležite se tečaja.

Bi želeli postati lokalni turistični vodnik? Udeležite se tečaja.

Zavod za turizem in šport v občini Kamnik razpisuje tečaj za lokalne turistične vodnike na območju občine Kamnik.

Tečaj bo potekal od 29. 3. do 16. 4. 2016 v prostorih TIC Kamnik, Glavni trg 2, Kamnik in na terenu po občini. Tečaj obsega predavanja iz različnih področij (zgodovina, geografija, umetnostna zgodovina, etnologija, javno nastopanje, turistično vodenje), praktične nastope, vodenje na terenu in študijsko turo. Obseg tečaja je 34 ur (predavanja, praktični nastopi in študijska tura). Z uspešno opravljenim izpitom kandidati pridobijo naziv lokalnega turističnega vodnika za območje občine Kamnik.

Pogoja za prijavo sta:

  • najmanj srednješolska izobrazba
  • in znanje vsaj enega tujega jezika na stopnji srednje strokovne izobrazbe.

Od kandidatov pričakujemo široko razgledanost, komunikativnost, urejenost, prijaznost in sposobnost prilagajanja.

Cena tečaja je 150,00 EUR (z vključenim DDV) in vključuje: stroški predavanj, ogledov na terenu (prevozi, vstopnine), potrdilo o pridobitvi licence za lokalnega turističnega vodnika in vodniško izkaznico.

Rok za prijavo na tečaj je 22. 3. 2016. Na tečaj se prijavite z izpolnjeno prijavnico, ki jo dobite v TIC Kamnik ali na www.kamnik-tourism.si. Prijavo z vsemi prilogami oddate na Zavodu za turizem in šport v občini Kamnik, Glavni trg 2, 1241 Kamnik. Kotizacijo lahko plačate na TRR Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik, IBAN SI56012436030215015, SWIFT BSLJSI2X ali pa jo poravnate v TIC Kamnik.

Dodatne informacije o tečaju dobite na telefonski številki 01/831 82 50 ali na elektronskem naslovu sabina.romsak@kamnik-tourism.si.

PROMO