Naslovnica / NOVICE / Billysi Pod skalco zaigrali tudi za Anino zvezdico

Billysi Pod skalco zaigrali tudi za Anino zvezdico

Glasbena skupna Billysi je sinoči s poskočnimi ritmi znova dodobra pretresla prastaro skalo, ki se dviga nad Kamnikom, glasbeni večer z omenjeno skupino in pevko Urško Majdič, pa je imel tudi letos humanitarni pridih.

Pub Pod skalco, ki v zimskem času razveseljuje z rednimi glasbenimi večeri, je bil včeraj zvečer ponovno premajhen za vse, ki so želeli prisostvovati nastopu skupine Billysi. Kako tudi ne, kajti Billysi so zagotovo ena izmed privlačnejših slovenskih rockerskih zasedb, ki ji daje pečat predvsem njihova nalezljivo energična in nadvse simpatična pevka Urška Majdič, ki je prisotne navdušila tudi s sinočnjim nastopom.

billysi anina z 2015 10

 

Podobno kot lani, je imel nastop skupine Billysi tudi letos humanitarni pridih, saj so obiskovalci podskalskega glasbenega večera lahko prostovoljkam Anine zvezdice oddali pakete s hrano, ki je namenjena družinam v stiski, zagotovo pa bo v prihajajočih prazničnih dneh razveselila marsikatero pomoči potrebno družino.

billysi anina z 2015 3

 

Je bil pa sinočnji glasbeno-humanitarni večer Pod skalco zanimiv še zaradi nečesa. Urban in Anja iz pivovarne Mali grad sta namreč zvarila novo sorto kamniškega rdečega piva, jantarni ale, ki bi mu lahko rekli, kot pravi Urban, tudi Kamniško rdeče. Novo pivo je bilo sinoči prvič javno predstavljeno in treba je reči, da je prav lepo razveselilo burbončice in z lahkoto steklo po grlu, zato lahko rečemo, če pod sinočnji večer potegnemo črto, da je bilo Pod skalco sinoči ponovno prav luštno.