Naslovnica / ŠPORT / Božički so zavzeli športno dvorano Kamnik

Božički so zavzeli športno dvorano Kamnik

Igralno polje v ŠD Kamnik je včeraj pokalo po šivih, saj so parket zavzeli najmlajši Calcitovci. Še preden se je podal na pot okrog sveta, jih je namreč Božiček povabil na odbojkarski turnir.

Na turnirju so sodelovale vse mlajše selekcije Calcit Volleyja. Rezultat tokrat ni igral nikakršne vloge, v ospredju so bili spoznavanje, druženje in nasploh uživanje v odbojki, Božičkovem najljubšem športu, kot je poudaril.

Na igrišče so najprej stopili mini odbojkarji in odbojkarice. Sodelovalo je kar petnajst ekip najmlajših Calcitovcev. Za njimi so na vrsto prišlo mali odbojkarji. Osem sodelujočih ekip je po besedah Božičkove pomočnice, trenerke Katarine Vraber, prikazalo zelo lepo igro. Sredi turnirja je sledilo prvo presenečenje. Božiček je med navijače pripeljal članice prve ženske ekipe Calcit Volley, najmlajši pa so jim obljubili, da jim bodo uslugo vrnili že januarja, ko bo v prav tej dvorani potekal zaključni turnir pokala Slovenije.

V pozno popoldanskih urah so s tekmovanjem pričeli še starejše deklice in dečki ter kadetinje in kadeti. Kar devet ekip se je pomerilo za naslov prvaka Božičkovega turnirja. Za nameček so se mednje pomešali še moški člani Calcitove prve ekipe in z njimi odigrali dva niza. Otroci so bili nad visokimi odbojkarji navdušeni in so z veseljem sprejemali tudi njihove odbojkarske nasvete.

 

Nagrade najboljšim trem ekipam je podaril predsednik OK Kamnik, Gregor Hribar, ki je od otrok prejel novoletno voščilnico, ki so jo prav zanj izdelali otroci.

Komaj čakamo na 2020 in še več odbojke!

Calcit Volley