Naslovnica / NOVICE / Danes jesen cveti v Snoviku

Danes jesen cveti v Snoviku

Turistično društvo Tuhinjska dolina je za danes pripravila prav posebno razstavo, ki obiskovalcem obarva dan in nariše sonce.

V prireditvenem šotoru Term Snovik se odvija Cvetoča jesen, razstava rož iz krep papirja, obiskovalci pa se lahko preizkusijo v izdelovanju prelepih cvetlic tudi sami na raznih delavnicah.

Prireditev pa ne poboža le oči temveč tudi ušesa, na odru so se namreč predstavili Godba Turistično društvo Tuhinjska dolina, Village voices iz Avstrije in mešani pevski zbor Mavrica, ki so skupaj odpeli nekaj narodnih pesmi. Zbrane je seveda pozdravil tudi Ivan Hribar, ki je obiskovalcem zaželel lepo nedeljo, prav tako pa je podobno prisotnim zaželel tudi kamniški župan Matej Slapar.

Delavnice za otroke in odrasle danes potekajo vse do četrte ure popoldan, ob dveh pa bodo nastopile glasbene skupine, na katerih melodije se lahko tudi zavrtite. V šotoru so seveda razstavljeni izdelki na voljo tudi za nakup, prijazni prodajalci pa vam bodo najbrž odgovorili na prav vsa vprašanja. Za lakoto in žejo je prav tako poskrbljeno, tako da bo današnja nedelja prav zares lepa.

Vabljeni v Terme Snovik na Cvetočo jesen.