Naslovnica / ŠPORT / Dobrodelni odbojkarski turnir

Dobrodelni odbojkarski turnir

Današnjo nedeljo je poleg dneva žena zaznamoval tudi dobrodelni odbojkarski turnir, ki se je v športni dvorani OŠ Stranje odvil pod okriljem Študentskega kluba Kamnik in Leo kluba Kamnik. Skupaj smo zbrali 650 evrov, ki jih bomo podarili materi z dvema otrokoma.

Turnirja se je udeležilo 8 mešanih ekip, z derbijem sta ga otvorili ekipi ŠKK in Leo klub Kamnik. Tekme je zaznamoval fair play in prijateljsko vzdušje. Kljub temu, da rezultati danes niso bili tako pomembni, je treba povedati, da so prvo mesto zasluženo zasedli Levčki, ki so v finalu tesno ugnali Ekipo Raketa, tretje mesto pa so si prislužili Robl team. Nedeljsko dopoldne je minilo v znamenju dobre volje in ekipnega duha. Rek važno je sodelovati, ne zmagati v primeru minulega dobrodelnega turnirja še kako drži, na koncu dneva pa sta zmagala dobrodelnost in šport.

V današnjem svetu nam vsem primanjkuje časa, zato gre velika zahvala vsem ekipam, ki so z udeležbo na turnirju darovale vsaka 50€, še posebno pa Osnovni šoli Stranje za dvorano in tehnično podporo ter Calcit Volleyball za podpisano odbojkarsko žogo, ki so jo prejeli zmagovalci. Skupaj s sponzorji so omogočili, da je dogodek uspel in da bi ga športniki želeli čimprej ponoviti!

Špela Novak

Vabimo vas, da se nam pridružite v dobrodelnosti na dogodkih, ki se bodo zvrstili tekom meseca:

  • Vikend dobrodelnih pohodov na sv. Primoža (20.-22.3.) – za vsakega pohodnika bo podjetje Calcit prispevalo 0,50€ za družino v stiski
  • zbiranje hrane z daljšim rokom uporabnosti za družino, ki se stežka prebija skozi vsakdan
  • Dobrodelni koncert (29.3. ob 18.00 v Domu kulture Kamnik) – Klapa Mali grad, Katrinas, Ansambel Viharnik, cena vstopnice je 7€, izkupiček gre dijakinjama iz GSŠRM