Naslovnica / Pavliha / Šokantno: Fabrizio Brambilla, strah in trepet Facebooka, bo nocoj v našem mestu

Šokantno: Fabrizio Brambilla, strah in trepet Facebooka, bo nocoj v našem mestu

Na povabilo našega portala bo naše mesto danes proti večeru obiskal znameniti heker, strah in trepet Facebooka in drugih družabnih spletnih omrežij, Fabrizio Brambilla.

Zloglasnega hekerja, ki bo prišel v spremstvu svojega še bolj strašno hudega psa, bomo v večernih urah, z vsemi civilnimi, regiloznimi in vojaškimi častmi ter z godbo na pihala, pričakali v središču mesta.

Vsem, ki se nameravate udeležiti zbora naivcev svetujemo, da na glavni mestni trg pridete pravočasno, saj pričakujemo veliko množico, kajti vabila na prireditev zainteresirani obiskovalci in obiskovalke že cel dan razpošiljajo prek zasebnih sporočil na družabnih omrežjih.

Naj obenem dodamo še, da Fabrizio Fabrilla ni zgolj strašno nevaren heker, ki vam že s pogledom sheka telefon, računalnik, srčni spodbujevalnik in slušni aparat, ampak tudi spreten žepar, ki vam lahko za šalo ukrade oblečene spodnjice, zato vam svetujemo, da v središče mesta pridete v svežem spodnjem perilu, še raje pa kar brez.

Po slovesnem sprejemu in pogostitvi s klobasami v središču mesta, bosta Fabrizio in njegov pes odšla na Menino planino krotiti lačne medvede.

Naivno vabljeni!