Naslovnica / NOVICE / Finančna pomoč za študente in dijake občin Kamnik in Komenda

Finančna pomoč za študente in dijake občin Kamnik in Komenda

Že leto dni nam potek življenja kroji koronavirus, ki je spremenil naše običajno življenje. Mladi se tako že dolgo šolamo na daljavo, omejene imamo socialne stike, obenem pa je večina študentov in dijakov izgubila tudi prihodke s strani študentskega dela, ki jih je prejemala na mesečni ravni. Tako se mladi vsak po svoje soočamo s trenutno situacijo, nekateri imajo že v osnovi boljše pogoje, medtem, ko drugi ne.

Razlike se tako le poglabljajo in ob spremljanju vse večje stiske dijakov in študentov smo se na Študentskem klubu Kamnik v sodelovanju z Mladinskim svetom Kamnik odločili, da bomo pomagali 10 študentom/dijakom v lokalnem okolju z enkratno finančno pomočjo v višini 150 €.

Namen projekta je pomagati študentom in dijakom v upravni enoti Kamnik, ki so v času epidemije izgubili prihodke, jim je bilo oteženo šolanje, imajo težko družinsko problematiko ali pa so se znašli v socialni stiski. S tem jim želimo malo olajšati in izboljšati trenutno situacijo, glede na težko finančno stanje. Študentski klub Kamnik organizira precej dobrodelnih dogodkov in tako ne smemo pozabiti tudi na mlade, naše člane, ki nas v trenutni situaciji potrebujejo.

Vlogo lahko vsi zainteresirani prijavitelji pošljete na e-mail naslov marija.komatar@skk.si, oddate osebno v času uradnih ur Študentskega kluba Kamnik ali pa jo pošljete priporočeno na naslov študentskega kluba (Šutna 54, 1241 Kamnik) do 20. 5. 2021. Upoštevane bodo vse vloge, ki bodo prispele do 20. 5. 2021 do 23.59.

Prijavnica in besedilo razpisa sta objavljena na uradni strani Študentskega kluba Kamnik (www.skk.si ).

Za vsa dodatna vprašanja ali pomoč pri izpolnjevanju pa se lahko obrnete na elektronski naslov marija.komatar@skk.si .

Študentski klub Kamnik