Naslovnica / NOVICE / Fitnes center na Kokrškem sedlu

Fitnes center na Kokrškem sedlu

Člani PD Kamnik, ki so zavihali rokave in na Kokrškem sedlu začeli z izkopom jame za novo cisterne za vodo, v svoje delovne vrste vabijo prostovoljce, ki se ne bojijo krampa in lopate.

Glede na to, da se številni obiskovalci Kokrškega sedla tjakaj, k sreči, še ne vozijo z buldožerji in bagerji, bodo morali člani PD Kamnik, ki so se odločili, da zgradijo novo cisterno za vodo, pošteno pljuniti v roke, saj bo potrebno gradbeno jamo za novo cisterno izkopati kar na roke.

Z delom so pričeli že a vikend, dela pa se bodo, z udarniškimi akcijami, nadaljevala še nekaj sobot. Zato člani Planinskega društva Kamnik, na sobotne delovno akcijo vabijo vse ljubitelje planin, ki so vešči dela s krampom in lopato. Kake posebne kvalifikacije za delo sicer niso potrebne, so pa fantje, ki so že ta vikend opravili kar precej veliko delo, vsem morebitnim prostovoljcem brez izkušenj pri rokovanju z omenjenim orodjem, pripravljeni nuditi tudi brezplačne inštrukcije, kot pa jih poznamo, pa vam, če boste dovolj pridni, najbrž ne uideta niti pijača in malica.

Skratka, če bi želeli pomagati pri izkopu jame za novo cisterno za vodo na Kokrškem sedlu, lahko že naslednjo soboto pridete do Cojzove koče in rekreativno poprimete tudi za kramp in lopato ter se, z vadbo v hribovskem fitnes centru na Kokrškem sedlu, s svojo prostovoljno in udarniško pomočjo, zapišete v večen in hvaležen spomin vseh kamniških planincev in obiskovalcev Kamniških planin.

Za več informacij lahko pokličete tudi Rajka Balantiča na telefonsko številko 041 706 121.

Vabljeni!

Foto: Rajko Balantič – Bibita