Naslovnica / KULTURA / Glasbeno presenečenje z bendom Marka Hatlaka

Glasbeno presenečenje z bendom Marka Hatlaka

Sinoči smo v Pubu Pod skalo lahko prisostvovali svojevrstnemu glasbenemu presenečenju, saj je priznani harmonikar Marko Hatlak s svojim bendom, domala nenapovedano, uprizoril izvrsten glasbeni večer, ki je članom zasedbe služil kot nekakšna generalka pred nocojšnjim koncertom v Kinu Šiška.

marko hatlak pod skalo  1

Pod skalo smo bili v zadnjem času sicer že večkrat priča raznovrstnim glasbenim večerom, za sinočnje glasbeno podskalsko presenečenje, pa se gre bržkone zahvaliti predvsem kandidatu za Podskalarjevega zeta, nadarjenemu kamniškemu bobnarju Žigi Kožarju, ki je član izvrstnega spremljevalnega benda mednarodno uveljavljenega harmonikarja Marka Hatlaka.

marko hatlak pod skalo  8

 

Včerajšnji glasbeni večer je bil nedvomno prava poslastica za vse prave ljubitelje dobre glasbe, zato se nadejamo, da bomo imeli omenjeno zasedbo z Markom Hatlakom v Kamniku moč slišati še kdaj, kdor pa je njihov sinočnji nastop zamudil, pa ima danes še vedno možnost, da se zvečer udeleži koncerta v Kinu Šiška. Sedišča so sicer že razprodana, ampak koncertu Marko Hatlak Band je zagotovo bolje prisostvovati na nogah, ki zaplešejo kar same od sebe.

marko hatlak pod skalo  4