Naslovnica / NOVICE / Gojški gasilci imajo novo gasilsko avtocisterno

Gojški gasilci imajo novo gasilsko avtocisterno

Gasilke in gasilci PGD Gozd so danes proti večeru slovesno pričakali prihod svoje nove pridobitve, povsem novega gasilskega vozila avtocisterne GVC 16/25.

Nestrpno pričakovanje slovesnega prihoda novega gasilskega vozila je bilo še toliko večje, saj gre za prvo novo gasilsko vozilo v 82-letni zgodovini PGD Gozd, prihoda novega vozila pa so se skupaj z njimi razveselili tudi njihovi številni gasilski kolegi iz okoliških prostovoljnjih gasilskih društev ter prijatelji in podporniki društva.

Večino oz. kaki dve tretini sredstev za nakup več kot 200.000 evrov vredne, moderno opremljene gasilske cisterne GVC 16/25 na MAN-ovem podvozju, so članice in člani PGD Gozd uspeli, ob pomoči številnih podpornikov in botrov, uspeli zbrati in zaslužiti sami, jih pa v prihodnje čaka še ena velika investicija, saj bodo morali povečati in posodobiti tudi obstoječi gasilski dom.

 

 

Vsi, ki bi morda želeli PGD Gozd tudi sami pomagati s svojim prispevkom oz. donacijo, pa lahko to storite z nakazilom na TRR: SI56 0310 3100 0812 294 ali s SMS sporočilom PGDGOZD5 na 1919, s čimer boste prispevali 5 evrov.