Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Hiša Belin odpira svoja vrata

Hiša Belin odpira svoja vrata

hisa belinNa Šutno prihaja svež vetrič. Osem ustvarjalk unikatnih izdelkov je ustanovilo zadrugo in odpira trgovinico Hiša Belin na Šutni 50 (nekdanja mesnica Pr’ Ambrož). Slovesna otvoritev bo 26. novembra 2014 ob 19. uri.

S svojimi izdelki vas bodo razvajale in razveseljevale: Manja Rems, Ajda Rems, Marta Grkman Repolusk, Darja Goličnik, Špela Ličer, Lara Bernot, Vesna Kropivšek in Andreja Humar Gruden.

Trenutno so vse njihove moči usmerjene v urejanje trgovinice, v kateri bodo obiskovalcem ponudile razne dekorativne in praktične unikatne izdelke iz filcane volne, nakit iz gumbov, recikliranih odpadnih kamnov, klekljane čipke, dodatke za hišne ljubljenčke in kaligrafske izdelke. Na razpolago bodo tudi pletenine, torbice, obleke, okraski in nakit iz filca in v servetni tehniki, darilni program in še in še.

hisa belin 0

Hiša Belin ne bo samo prostor za nakupe, ampak tudi kraj, kjer si boste spočili oči in napolnili duha z lepotami unikatnih izdelkov, ki jih ustvarjalke oblikujejo z veliko domiselnostjo in ljubeznijo.