Naslovnica / Napovedi in obvestila / Hišni sejem v Dnevnem centru Štacjon

Hišni sejem v Dnevnem centru Štacjon

stacion hisni sejemDnevni center Štacjon vas vabi na hišni sejem, ki bo potekal od ponedeljka, 1. 12. do petka, 5. 12. 2014, od 8. do 15. ure v prostorih Dnevnega centra na Kolodvorski 4, Kamnik (železniška postaja Kamnik – mesto).

V času hišnega sejma bodo v prostorih Dnevnega centra razstavljeni izdelki, ki smo jih celo leto ustvarjali in so v tem prednovoletnem času kot nalašč za obdarovanje najbližjih.

Med drugim bodo obiskovalcem hišnega sejma na voljo domača marmelada in bezgov sirup, različni zeliščni čaji, namaz iz paprike, novoletne voščilnice, izdelki iz lesa (ptičje hiške, gnezdilnice, barometri razpoloženja), mehki obeski za ključe iz filca in drugih materialov, etui-ji za mobitele, barvne torbice iz jeansa, pisane svečke, nakit, slikarske umetnije in drugi izdelki.

V zameno za denarni prispevek bodo lahko obiskovalci hišnega sejma te izdelke izbrali ter tako prispevali za delovanje Dnevnega centra. Vsi izdelki, ki jih ustvarjamo v Dnevnem centru Štacjon, so izdelani ročno, z veliko truda in dobre volje, glavni sestavini vseh pa sta ljubezen in spoštovanje do sočloveka.

Lepo vabljeni!