Naslovnica / Črna kronika / Huda prometna nesreča s smrtno žrtvijo in štirimi poškodovanimi na trzinski obvoznici

Huda prometna nesreča s smrtno žrtvijo in štirimi poškodovanimi na trzinski obvoznici

Danes okoli 13. 30 ure na trzinski obvoznici, ki jo vsakodnevno uporablja tudi veliko voznic in voznikov iz Kamnika, prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je ena oseba izgubila življenje.

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, sta bili v nesreči udeleženi dve osebni vozili in sicer Nisan note in Ford S max.  V nesreči je na kraju umrla ena oseba (sopotnica v vozilu Nisan), štiri osebe pa so bile s prizorišča nesreče odpeljane v KC Ljubljana, po trenutno  razpoložljivih podatkih, pa naj ne bi bili življenjsko ogroženi.

Policisti so z zbranimi obvestili ugotovili, da je 74-letni voznik osebnega vozila znamke Nissan note vozil po Trzinski obvoznici po nasprotnem smernem vozišču, takrat pa je  pravilno, iz smeri Domžal proti Ljubljani, po levem prometnem pasu  smernega vozišča pripeljal 38-letni voznik osebnega vozila znamke Ford S max.

V trčenju med voziloma je 72-letna potnica v vozilu Nissan note utrpela tako hude poškodbe, da je umrla na kraju nesreče, v nesreči pa so lažje poškodbe utrpela tudi 74- in 38-letna voznika ter 32-letna potnica in 5-letni otrok, ki je bil v otroškem sedežu v vozilu Ford S max.

Preizkus z alkotestom pri nobenem izmed voznikov vozil, ki sta bili udeleženi v prometni nesreči, ni pokazal prisotnosti alkohola, policisti pa okoliščine prometne nesreče še preiskujejo.

Foto: CZR Domžale
Več podrobnosti in fotografij: Domžalec.si